Zodiac copii

Copii vostri nu sunt ai vostri.
Ei sunt fii si fiicele doritei de a fi a Vietii.
Au venit prin voi, dar nu sunt din voi.
Si, desi sunt cu voi, ei nu tin de voi.

Puteti sa va straduiti sa fiti ca ei,
dar nu cautati sa-i faceti ca voi.

Kahlil Gibran, “Profetul”

Frumoase si adevarate cuvinte. Odata cu aparitia noastra fizica si cu primul tipat de viata (de uimire?), avem deja o personalitate, avem deja conturate marginile unui drum, in limitele caruia avem un liber arbitru. Ca ne trebuie 10… 30… sau 60 de ani ca sa ne dam seama de el, este cu totul altceva. Cu totii, ca parinti, ii consideram pe copiii nostri ca fiind frumosi, fermecatori si talentati, dar putini banuim incercarile cu care se vor confrunta pe calea acestei vieti. E de datoria noastra sa-i ingrijim si sa-i iubim, dar sunt convins ca tot mai multi dintre noi, ca parinti, ne intrebam: “Cine este copilul meu in realitate?” Raspunsurile sunt unice pentru fiecare copil, si acestea se regasesc cu prisosinta in harta natala, ce cuprinde intreg contextul astral pe care l-a avut fiecare in momentul nasterii. Cu toate astea, putem face o departajare, luand in considerare pozitia soarelui natal. Sigur ca aceasta triere este generala, dar ea ne ofera primele indicii esentiale despre calea fiecaruia.

Cand un copil ne priveste cu ochii lui luminosi, nevinovati si puri, ne e greu sa credem ca acesta are propriul sau plan de viata, inerent si, intr-o anumita masura, obligatoriu. Toti avem in suflet si, implicit cu atat mai mult copiii, o samanta de geniu, care fie se poate stinge si ofili, fie poate sa infloreasca in toata splendoarea cuvantului.

La fel ca si noi, adultii, fiecare copil are incertitudini si conflicte interioare, lucru absolut normal pentru ei. Sa vedem care sunt aceste temeri, sa vedem care sunt nevoile lor emotionale, deoarece, in mod cert, ele sunt diferite de cele ale parintilor. Fac aceasta analiza generala, strict din punctul de vedere al Soarelui natal in zodii.

Copilul Berbec

Copilul Taur

Copilul Gemeni

Copilul Rac

Copilul Leu

Copilul Fecioara

Copilul Balanta

Copilul Scorpion

Copilul Sagetator

Copilul Capricorn

Copilul Varsator

Copilul Pesti

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.