Adultul Gemeni

Care e drumul corect al unui Geaman prin viata? Averea, banii, dragostea, recunostere oficiala…hmm, sunt bune si ele, dar nu e atractia principala. Ganditiva ca o furtuna a smuls acoperisul si peretii unui supermagazin de jucarii, si le-a imprastiat prin cartier, inchipuiti-va bucuria copiilor din zona. Acum inlocuiti cuvantul jucarii cu informatii, si cuvantul copii cu Gemeni. Acestia sunt nativii din Gemeni. Nu degeaba vorba si comunicarea sunt la ei pe primul loc. Cel nascut in Gemeni este menit sa se infrupte cu observatii, perceptii, documentatii si cunostinte din toate domeniile cunoscute. Este ca viata unui jurnalist care aduna mereu si mereu materiale pentru reportajele si articolele sale. Dar in aceeasi masura, precum vorbeste si comunica, el trebuie sa invete sa asculte, lucru de care trebuie sa isi dea seama cat mai repede. Au o minte ascutita, agera si patrunzatore. Cei cu o harta natala dura, il pot intrerupe pe interlocutor si sa termine ei frazele acestuia, cei cu o harta natala mai blanda, dau impresia ca sunt fascinati de ceea ce aud intrun dialog, dar defapt mintea lor ascutita, cunoaste urmarea dialogului, si mintea lui deja a pornit inainte. Aproba din priviri, iar gandul lor este in cu totul alta parte, caci deja a stabilit si stie ce urmeaza sa auda de la interlocutor.

Pe acest drum al acumularilor de perceptii si cunostinte, el are un mare aliat, curiozitatea. Dar atentie, ei nu au voie sa analizeze, sa disece si sa traga concluzii, ei doar trebuie sa observe, atat. Cat timp este curios si doritor de a afla dedesubturile lumii, fie ea fizica, metafizica sau stiintifica, avem in fata un Geaman cu sufletul impacat, linistit si cu bucuria in inima. Prin ceea ce au vazut si ascultat ei trebuie sa ingaduie lumii acesteia sa nu aibe nici un sens. Cand observatiile pe care le-a adunat ii depasesc capacitatea lui de intelegere, iar ideile i se par confuze, atunci e pe un drum bun, evolutiv. De aceea trebuie sa isi pastreze mintea vie si lucida, dar nu pentru a gandi si analiza… ci pentru a vedea, asculta si acumula informatii.

Punctul vulnerabil al lor este accentul pe care il pot pune mereu pe ideea ca au dreptate. Pe baza a ceea ce cunosc, sustinindusi mereu dreptatea, va ajunge sa nu mai fie multumit de sine. Daca va incerca sa-i convinga pe ceilalti oameni ca ei au dreptate, oamenii ii vor evita, iar familia se va distruge. Insa, daca au destula umilinta de a asculta si alte variante sau puncte de vedere, lumea se va simti relaxata si placuta in jurul lor.

Un alt blocaj in drumul evolutiv al gemenilor este acesta: In forma cea mai pura, nativul Gemeni nu are opinii personale, el are doar observatii si cunostinte. Dar el stie ca orice pe lumea asta poate fi dovedit, iar adaptabilitatea lui il poate predispune la acest lucru. Daca din diverse motive, meschine in esenta, el ia calea de a dovedi si ridica edificii de idei in a-si sustine motivatia actiunilor lui, poate crea adevarati monstri. Caci el poate cladi usor un edificiu fals (ex. de aparare), prin puterea lui de convingere, versatilitate si reconstructie a informatiilor pe care le detine. Doar cei mai vicleni si hotarati oameni pot sa descalceasca labirintul tesut de un Geaman aflat in defensiva. Orice tensiune acumulata in suflet el trebuie sa o elibereze prin discutii simple, de la inima la inima, si nu printr-un razboi al inteligentelor sau prin turniruri verbale.

De aceea, repet, Gemenii trebuie sa observe si sa adune, nu sa analizeze. Ei nu trebuie sa devina automultumiti si nici sa se plictiseasca vreodata, caci mereu au ceva de vazut si auzit. Mai degraba sa fie indiscret decat plictisit si fara curiozitate.

Aceasta analiza este facuta doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti propriul Dvs drum, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

4 Comments

  1. Nu e chiar asa Adina eu spun k o serie de oameni nu pot sa se ridice la nivelul stralucitor al gemenilor

  2. Excelent punctat si dureros de adevarat.
    Oare cei care sunt nascuti sub acest semn zodiacal au puterea sa se recunoasca ? Cred ca dintre toate zodiile, gemenilor le este cel mai greu sa se recunoasca – datorita dualitatii lor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.