Zodiac adulti

Unde ma indrept, si mai ales in ce mod si pe ce cale?
Aceasta pagina vreau sa fie o mica portita spre cunoasterea noastra. Binenteles, portita descrisa de mine este prin intermediul astrologiei, si este “mica” deoarece in primul rand ma voi referii in cateva cuvinte, “incotro ne indreptam si in ce mod”, doar din punctul de vedere al soarelui natal, deoarece el reprezinta viata, stralucirea, fericirea, exprimarea, creativitatea… si lumina din noi. In realitate portita este “mare”, caci in astrograma natala a fiecaruia, exista cheile cu care putem deschide o usa vasta, respectiv, pozitiile planetare cu toate aspectele si interaspectele pe care le formeaza. Cu ajutorul acestora putem afla calea pe care sa mergem inainte.

Cata frumusete si adevar adanc se gaseste in slovele Bibliei la Eclesiastul 9:7 > “Du-te, dar, de mananca-ti painea cu bucurie, si bea-ti cu inima buna vinul; caci demult a gasit Dumnezeu placere in ce faci tu acum.” si deasemenea la Ioan 16:33 > “In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”

Cu inventarul calitatilor care ni s-au dat la venirea in lume, cu aceste trasaturi personale caracteristice, putem gasii armonia dintre corpul si sufletul nostru, putem depasii obstacolele din calea noastra, pentru ca pe drumul nostru sa gasim placere, bucurie si incantare. O persoana nascuta cu Soarele in Berbec, se considera ca este si actioneaza intro maniera tipica de  Berbec, dar in realitate el invata si descopera toata viata, cum sa fie si cum sa devina un adevarat nativ din Berbec. Doar cunoscandu-ne pe noi insine, vom invata sa facem alegeri intelepte, ceea ce va conduce la o viata fericita si implinita. Astfel, un Capricorn poate invata sa se relaxeze, sau o Balanta trebuie si este necesar sa invete sa depaseasca indoiala si sa ia decizii.

Detalii pe fiecare zodie…

Adultul Berbec

Adultul Taur

Adultul Gemeni

Adultul Rac

Adultul Leu

Adultul Fecioara

Adultul Balanta

Adultul Scorpion

Adultul Sagetator

Adultul Capricorn

Adultul Varsator

Adultul Pesti

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti propriul Dvs drum, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.