Copilul Leu

Ati observat ca, copilul dvs Leu vrea sa fie vedeta? Lasati-l si incurajati-l sa straluceasca. Asta va face sa creada ca toata lumea este a lui. Trebuie sa aveti grija sa nu devina plin de sine, arogant si infumurat. E de prisos sa spun ca trebuie sa il iubiti si sa il adorati mai mult decat pe alti copii. Sigur ca va incerca sa preia controlul, caci este nascut sa fie un lider.

O problema importanta este sa nu il lasati sa creeze situatii dramatice doar pentru a va capta atentia. E indicat sa il invatati respectul pentru ceilalti inca de la o varsta mica, de asemenea sa stie ca va obtine mai mult daca este bun cu prietenii lui, si nu atunci cand ii asupreste. Si cred ca cel mai important lucru este sa nu il puneti in situatii stanjenitoare, mai ales fata de prieteni si cunoscuti.

Nu aveti voie sa il criticati si sa il mustrati in public, incercati sa ii spuneti toate astea intre patru ochi, intr-un limbaj conform cu varsta lui, dar la modul inteligent. Puneti un mare accent pe respectul reciproc in relatia cu un copil Leu. In acest fel, la fiecare nivel de varsta, copilul va va intelege atunci cand ii veti explica un anumit lucru sau aspect de viata. Cand il puneti sa faca o sarcina, indiferent care, tineti cont ca el uraste monotonia, asa ca aceste obligatii nescesare trebuie sa fie de o mare varietate. In final, nu uitati sa il laudati. Chiar daca face curatenie in camera, el trebuie sa se simta ca un cavaler si nu ca o femeie de serviciu.

Un ultim sfat: nu strica sa il faceti sa inteleaga ca, desi este un copil minunat, nu este unicul copil din lume si nici cel mai inteligent. Dar aveti mare grija sa actionati cu multa diplomatie si inteligenta cu el, caci  nu trebuie sa ii subminati increderea in sine.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.