Barbuceanu Virginia

Barbuceanu Virginia nascuta la 10.08.1986  jud Mehedinti.

Incerc sa va spun ceva de bine. Nu pentru ca nu sunteti capabila, ci pentru ca oscilati. Si acest lucru duce doar la neplaceri. Ba vreti sa fiti pe placul ‘tuturor”, ba vreti sa fie cum doriti personal, nu se poate in acest fel, atitudinea duala va va face sa va disipati energiile in neant. Facetiva un aliat de nadejde din credinta si din intutie. Cautati sa fiti o sefa intrun colectiv si nu subalterna, caci facand altora pe plac, veti fi data la o parte. Pe de o parte aveti puterea de a va indeplini dorintele si mai ales de a obtine ceea ce doriti, dar cea mai mica impotrivire a destinului, va face sa dati inapoi, sa pierdeti oportunitati, sau chiar sa fie inselate asteptarile pe care le aveti de la prieteni sau persoane pe care le considerati protectori. Cand va doriti un lucru, impunetiva cu frumosul, cu diplomatie si rafinament. Cautati armonia, dar sa nu faceti asta ca un compromis, ci ca o cale de a va implinii asteptarile si aspiratiile. Va dura ceva timp pana va veti da seama de asta, si peste multe neplaceri ele vietii veti trece, pot sa zic ca putine aspecte din viata vor fi acelea in care sa nu aveti o suparare sau neplacere. Trebuie sa aveti incredere in fortele si capacitatile D-voastra, trebuie sa va adunati gandurile si actiunile, sa vizualizati ceea ce doriti, sa nu cautati vinovati, caci nimeni nu este raspunzator pentru actiunile D-voastra, nici macar aceia care in mod intentionat vor sa va faca rautati mai mici sau mai mari. Ganditiva la ultimii trei ani, au fost foarte dificili, dar ceea ce ati invatat in acesti ani, tocmai acum a venit momentul sa incepeti sa aplicati. Poate fi inceputul unui drum frumos in viata.

In 4… 5 ani veti vedea si veti stii exact ce trebuie sa faceti si care este calea D-voastra. Acesti ultimi trei ani dificili si acesti cativa ani care urmeaza, sunt granita si pasaportul d-voastra pentru o viata frumoasa in urmatoarele decenii, sau … pot fi inceputul unui drum in care vicisitudinile vietii sa va doboare sufleteste. Porniti cu credinta si intuitie, iar cand va trebui sa luati o masura sau hotarare, sa nu dati inapoi. Cu fiecare decizie clara si concreta, pe care o veti lua pentru sufletul D-voastra, veti mai face un pas in sus si inainte. Ascultati si de vorbele tatalui D-voastra, caci in ce priveste mama , ea nu prea mai poate sa va indrume.

Astredamus

2 Comments

  1. Va multumesc pentru sfaturi si va rog, daca se poate sa fiti mai explicit in ceea ce priveste ultima fraza!

    • In ce priveste mama D-voastra, este posibil ca ea sa fie la distanta fizica sau sentimentala, fie din cauza ca parintii tai naturali au divortat, fie este posibil, sa fie plecata dintre cei vii.
      In orice caz, daca este inca in viata, nu va intelegeti aproape deloc cu mama D-voastra, caci aveti pareri contrare asupra oricarui subiect, cu toate ca, daca ati dori buna intelegere compromisul ar trebui sa il faceti D-voastra, dar ar fi doar de complezenta si doar pentru un climat linistit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.