Copilul Pesti

Copilul Pesti are o nevoie primordiala de a fi invaluit in iubire, liniste si armonie. Negasind-o in lumea reala, si-o va crea singur intr-o lume a viselor cu ochii deschisi. Comparativ cu More »

Copilul Varsator

Un copil Varsator este o adevarata provocare pentru orice parinte. Sa nu va bucurati atunci cand observati si considerati ca este linistit deoarece, in acest mod, poate deveni un “izolat”. Inca de More »

Copilul Capricorn

In primi ani din copilarie veti intampina cateva probleme de sanatate cu el, si chiar raniri. Cu trecerea timpului, va devenii un copil robust si bine facut. Veti fi mandru si fericit More »

Copilul Sagetator

Copilul Sagetator este o minge de foc, entuziast, exuberant, gata oricand de a sari pe/de pe diverse scari, iar genunchii juliti vor fi la ordinea zilei. Va fi amuzant, sacaitor si frustrant, More »

Copilul Scorpion

Aparitia unui copil Scorpion intr-o familie de parinti cu suflet delicat, va fi o motivatie certa pentru a va cali temperamentul. Nu cred ca veti putea percepe vreodata profunzimea acestui copil talentat, More »

Copilul Balanta

Copilului dvs din zodia Balanta, ii place sa fie iubit. Veti observa ca de mic incearca sa fie in acord cu ceea ce isi doresc prietenii de joaca sau familia de la More »

Copilul Fecioara

Dragi parinti, daca aveti un copil Fecioara, aveti o sarcina foarte dificila de indeplinit. Dar eforturile va vor fi incununate de succes si veti crea un om care poate excela in orice More »

Copilul Leu

Ati observat ca, copilul dvs Leu vrea sa fie vedeta? Lasati-l si incurajati-l sa straluceasca. Asta va face sa creada ca toata lumea este a lui. Trebuie sa aveti grija sa nu More »

Copilul Rac

Copilul Rac este dulce, sensibil, precaut si foarte retras. Sa nu va mirati daca atunci cand e mititel si intalneste un strain se retrage in spatele dv. El are nevoie de timp More »

Copilul Gemeni

Acest copil precoce, pus pe distractie si veselie, nu poate decat sa va incante. Se va misca si agita prin toata casa si numai acolo unde il veti pune nu va sta More »

Copilul taur

Iata un copil linistit, ascultator, manierat si care stie sa evite complicatiile. Placerile lui sunt simple si imediat isi va gasi sau stabili un scop. El se indreapta spre elementul concret, un More »

Copilul Berbec

Comparativ cu alti copii, este relativ agitat, dar si ambitios in aceeasi masura. Sa nu va mirati daca va incerca sa treaca peste orice forma de restrictie, este in firea lui sa More »

Category Archives: Energia astrala a zilei

Norocul in 2019 la zodia Gemeni

Norocul in 2019 la zodia Gemeni

Norocul in 2019 la zodia Rac

Norocul in 2019 la zodia Rac

Norocul in 2019 la zodia Leu

Norocul in 2019 la zodia Leu

Norocul in 2019 la zodia Balanta

Norocul in 2019 la zodia Balanta

Norocul in 2019 la zodia Sagetator

Norocul in 2019 la zodia Sagetator

Norocul in 2019 la zodia Varsator

Norocul in 2019 la zodia Varsator

Referendum pentru redefinirea familiei 2018

Pe 6 si 7 octombrie 2018 vom avea referendum pentru redefinirea familiei.
Referendumul nu va fi validat.
Nu se vor prezenta numarul minim de persoane necesare pentru validare. Mult zgomot pentru nimc.
Semnaturile necesare initierii lui sunt stranse de acum doi ani. Organizatorii trebuiau sa mai astepte inca minim o luna. Doar o luna si doua zile. Atat trebuiau sa mai astepte, si referendumul ar fi fost validat din toate punctele de vedere.

Luna noua in zodia fecioara

Luna noua in zodia fecioara

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Balanta

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Balanta

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Scorpion

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Scorpion