Horoscop energia astrala a zilei, perioada 7 – 13 iulie 2014

horoscop perioada 7 - 13 iulie 2014Energia astrala a zilei, 7 iunie 2014
Azi primim semne din lumile nevazute. Transpus in lumea materiala, fiecare vom avea o realizare. Vom simtii cum ni se lumineaza mintea. Gasim calea de rezolvare concreta a ceva ce ne dorim. Fiecare in functie de astrograma natala. In plan sentimental, eliberam feromoni romantici. In planul afacerilor succesul va fi o caracteristica generala. Varful profitabilitatii se va vedea in domeniile unde obiectul de activitate tine de produsele alimentare, in special cele lichide, in domeniul substantelor chimice sintetice si a tot ce inseamna arta. Azi iesim din rutina cotidiana. Relatiile sociale vor fi excelente. Toata aceasta stare generala de bine se datoreaza faptului ca azi planul spiritual se va transpune in realiataea materiala.

Energia astrala a zilei, 8 iulie 2014
Fiecare vom trai azi o emotie intensa. Gen euforie sau tristete. Aceasta traire profund personala, va scoate la suprafata puterea interioara de asimilare a provocarilor. Forta fizica sau dexteritatea nu ne ajuta. Este un moment excelent pentru a scapa de frica si obiceiuri vechi care ne limiteaza. Azi vom arata celorlalti puterea psihica pe care o detinem. E bine sa ne platim taxele la stat, facturile si datoriile la prieteni. In plan sentimental e favorizata intimitatea si sexul. In plan financiar acordam prioritate partenerilor.

Energia astrala a zilei, 9 iulie 2014
Traversam una din cele mai frumoase zile. Incepe o perioada a concretizarilor. Azi, dar si in zilele urmatoare vom avea parte de lucrurile bune care trebuiau sa se intample in ultimul an. Uni vor considera ca e cam tarziu, insa ceva frumos sau profitabil e bine venit oricand. este o zi perfecta in care e benefic sa ne asumam responsabilitati, sa ne implinim ambitii profesionale sau sa ducem tratative cu sefii ierarhici. Sunt bine venite orice deplasari si calatorii, atat in scop profesional cat si distractiv. Astazi, buna dispozitie este contagioasa.

Energia astrala a zilei, 10 iulie 2014
Azi dam dovada de un curaj, indrazneala si o fermitate iesite din comun. Multi vor face tot posibilul sa iasa in evidenta prin diverse fapte. Vor fi adevarate acte de eroism si bravura. In principiu e de bine. Este o ocazie deosebita de a releva celorlati adevaratul nostru talent. Energia astrala a zilei va favoriza doar in acele cazuri in care actele respective se muleaza pe destinul fiecaruia. In caz contrar vor fi simple exhibitii si etalari ostentative inutile. Important este ca avem in fata o zi plina de evenimente frumoase. In general toate domeniile de viata sunt favorizate si in special acolo unde avem deja certitudinea propriului talent.

Energia astrala a zilei, 11 iulie 2014
Azi se va vedea rezultatul concret al atitudinii de ieri, cat de mult ne-a favorizat. Cel mai important aspect al zilei este ca atunci cand totul va parea pierdut, va apare elementul salvator. Precum o minune. In acest final de saptamana putem pune bazele unor proiecte de lunga durata. este un moment propice pentru a face planuri de afaceri si investitii practice. Gasim azi resurse, timp si energie necesara. Exista o mare dorinta de succes si mai ales de a ne dovedi noua insine ca putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Avem parte de un final de saptamana in care atentia noastra este indreptata spre afirmare profesionala si sociala.

Energia astrala a weekend-ului, 12 si 13 iulie 2014
In acest weekend nu prea vom avea timp de relaxare. Vom fi destul de distanti in plan sentimental. Atentia generala ne va fi indreptata spre a gasi resurse necesare realizarii dorintelor. Nu vom observa cat de albastru este cerul. Cei care vor incerca sa se relaxeze vor intra in conflicte cu persoanele mai in varsta. Culmea ironiei este ca tocmai acestia, prin experienta de viata, sunt in aceste zile, cei mai importanti sfatuitori. Prin ideile lor vor prinde viata dorintele nostre. Pentru un weekend reusit, ideal ar fi sa transformam iesirea in aer liber intr-o sedinta de lucru.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.