Copilul Fecioara

Dragi parinti, daca aveti un copil Fecioara, aveti o sarcina foarte dificila de indeplinit. Dar eforturile va vor fi incununate de succes si veti crea un om care poate excela in orice domeniu, fie unde e nevoie de intelect, fie unde e nevoie de abilitati practice dezvoltate. Poate nu are o atitudine neaparat prietenoasa ca a altor copii, dar de la primele cuvinte veti putea purta cu el o discutie inteligenta. Daca observati la el un comportament prea serios, sa stiti ca e de bine, iar acest mod de a fi al lui nu e altceva decat dovada unei maturitati care, in mod normal, se instaleaza cu pasi repezi.

In copilarie va avea multe dispute cu prietenii de joaca. Incercati sa il lasati sa se descurce singur, caci astfel capata experienta, lucru vital pentru el. Se poate supara repede si pana la o cearta cu colegii nu e decat un pas. Dar, daca vedeti ca nu isi regreta faptele si uita sa isi ceara scuze atunci cand e necesar, este momentul sa va puneti unele semne de intrebare cu privire la el. Are o oarecare tendinta “de a face din tantar, armasar”, ingrijorandu-se fara motiv, asa ca tratati-l cu multa blandete, chiar daca incapatanarea lui va pune calmul la grea incercare.

Procupati-va permanent sa-l invatati sa se organizeze si sa discearna intre ce este mai important si ce nu. La scoala, daca este considerat “paracios”, sa stiti ca el actioneaza mai mult din datorie si pentru ca asa este corect. Devotamentul fata de parinti si grija de a nu va supara, poate face ca el sa va ascunda anumite note proaste, doar din dorinta de a nu va dezamagi. Ii place sa i se explice clar ce se asteapta de la el, asa ca profitati de acest aspect si indemnati-l permanent sa devina creativ, sa faca orice, numai sa faca. De asemenea trebuie sa puneti accent mai mult pe succesele lui decat pe esecuri. Are placerea de a-i ajuta pe altii, lucru care trebuie incurajat in permanenta.

Sa stiti ca nu este usor sa manipulati un copil Fecioara, pentru ca inteligenta si simtul practic il fac sa devina foarte realist si sa observe imediat incotro il impingeti.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.