Copilul Balanta

Copilului dvs din zodia Balanta, ii place sa fie iubit. Veti observa ca de mic incearca sa fie in acord cu ceea ce isi doresc prietenii de joaca sau familia de la el. In timp ce un copil Berbec (zodia opusa lui) va gasi motive sa se agite atunci cand il incheiati la haina, un copil Balanta va va raspunde cu un zambet. Nici nu e de mirare ca la scoala va fi favoritul profesorului. Apreciaza politetea, amabilitatea si confortul.

Evitati sa va certati (ca sa nu zic ca e interzis) in familie in prezenta unui astfel de copil. Se departeaza de orice situatie sau persoana care emana brutalitate. Un astfel de copil nu poate decat sa va incante. Are o inteligenta profunda si ea se vede in tot ceea ce face sau vorbeste. De asemenea, este si foarte comod din fire, lucru pe care il mascheaza sub forma linistii si armoniei in comportament. Dar daca considerati ca ati scapat usor de multe griji vizavi de el, va inselati.

In cazul in care pana la adolescenta nu ati intampinat dificultati cu el, atunci vigilenta dv s-a pierdut pe traseu, iar acum veti constata ca nu o sa va placa ceea ce veti vedea. Comoditatea ascunsa sub masca ascultarii va face din el un adolescent fara experienta, care va fi lipsit de motivatie si nu prea va sti ce sa faca in viata. Aceasta evolutie aparent ascultatoare s-a datorat inteligentei lui de a manui argumentele, iar in spatele comportamentului linistit se va ascunde un caracter incapatanat. Motiv pentru care, este foarte important pentru parinti sa NU il educe dupa propriile lor copilarii sau dupa propriile lor scopuri. Punctul slab al copilului este lipsa de motivatie.

Trebuie sa il invatati pe copilul Balanta ce inseamna VOINTA, pentru a-si putea crea un scop precis in viata. E nevoie de multa fermitate din partea dv, chiar atunci cand se revolta, trebuie sa ii implementati spiritul de disciplina si ordine. De altfel, el chiar aprecieaza puterea pe care parintii o exercita asupra sa, iar cand aceasta lipseste, va cauta pe altcineva care sa il sustina sau sa il indrume. Nu trebuie sa il pedepsiti, deoarece va tine minte pedepsele chiar si atunci cand va fi mare. In schimb, puteti sa il judecati si sa ii dati sfaturi. Lasati copilul sa se exprime prin muzica, dans, pictura, deoarece ele reprezinta pentru el o necesitate organica. Ca sa faca ordine in camera, e suficient sa il mangaiati si sa ii explicati ca dezordinea este urata. Se va supune din gentilete.

Il revolta foarte mult nedreptatea, iar daca simte ca i-ati incalcat acest drept, erupe ca un vulcan, devenind caustic si de neinduplecat pana nu ii restabiliti dreptatea. Un copil Balanta care simte ca nu este apreciat, poate deveni letargic, cinic sau insensibil. La scoala, poate suferi din cauza comportamentului rautacios al colegilor, motiv pentru care este indicat sa ii schimbati clasa. Ar fi foarte indicat sa il convingeti sa tina un jurnal, astfel ii imprimati perseverenta si continuitate in actiuni.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.