Delia

siglaBuna seara,
Ma numesc Delia sunt nascuta pe 12.01.1978, in zalau, salaj, ora 15:45. Pana acum nu am reusit sa imi fac o familie, toate relatiile mele au fost frumoase, au avut tot ce trebuie… mai putin dragoste, acum am o relatie cu un om minunat insa si aici lipseste dragostea…
o sa il fac sa ma iubeasca?vom avea o viata impreuna?ma voi casatori? voi avea copii?
Multumesc

Acesta este o parte a destinul dvs: Sa nu aveti parte de dragostea sotului. Vorbesc de dragostea perceputa din punctul dvs de vedere. Dragostea sotului exista si este in actiunile lui, in tot ceea ce face pentru dvs si familie. Compensatia pentru dragostea de care considerati ca duceti lipsa este o familie bine inchegata cu toate cele necesare.

Nu cautati dragostea partenerului deoarece nu va este harazita. Obligatia dvs este alta: sa faceti tot posibilul pentru a mentine unitatea familiei, sa sacrificati orice este exterior acesteia, inclusiv cariera dvs. In felul acesta veti avea liniste sufleteasca, sanatate si implinire personala. Punand pe primul loc caminul si familia, veti avea parte si de cariera, in caz contrar veti avea necazuri pe amandoua segmente de viata. Inclusiv copii veti avea daca veti pune pe primul loc casa. Este timpul sa va casatoriti. Amanarea casatoriei cu cativa ani o sa va aduca necazuri.

Folositiva intuitia si credinta, sunt fenomenale.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.