Copilul Sagetator

Copilul Sagetator este o minge de foc, entuziast, exuberant, gata oricand de a sari pe/de pe diverse scari, iar genunchii juliti vor fi la ordinea zilei. Va fi amuzant, sacaitor si frustrant, dar nu va veti plictisi niciodata de el. Va va suprasolicita cu intrebarile lui nesfarsite. Are aceasta dorinta de a intelege si explora tot ce-i ofera viata, infruntand orice provocare ii apare in cale. Normal ca se va “frige” de multe ori dar, cu o lacrima sau un zambet, o va lua de la capat.

Libertatea este caracteristica sa de baza, iar ingradirea ei este asemenea sufocarii. Va trebui sa aveti mare grija cum il tineti sub control si cum ii spuneti unde sa se opreasca. Daca este lasat in voia lui, poate foarte usor sa exagereze, iar daca este limitat devine distructiv. Mai bine lasati-l liber, dar tineti-l sub o supraveghere discreta, decat sa il inchideti in casa sau sa ii puneti diverse “bariere fizice”.

Principalele probleme cu care se va confrunta copilul Sagetator sunt o prea mare incredere in sine si un optimism exagerat. Asadar, lasati-l sa se distreze, sa zburde liber, sa isi consume energia, in caz contrar agitatia fizica se va transmite la nivel mental, generand irascibilitate si nervozitate. Atitudinea voioasa si spiritul bataios il vor duce la multe ciondaneli cu colegii de joaca. Cu toate astea, sa nu faceti greseala de ai impune o disciplina prea ferma sau sa apelati cumva la iubirea de parinte, deoarece ii puteti declansa o inhibitie extrema cu efecte pe termen lung.

In adolescenta, trebuie supravegheat cu extrem de multa discretie, deoarece daca va observa ca nu aveti incredere in el, o veti pierde la randul dv pe a lui. Educati-l si faceti-l sa inteleaga ca, de multe ori, semenii lor ignora notiunea de loialitate si ca nu e bine sa se increada prea usor in vorbele altora. Sa stiti ca nu este un copil lenes, iar daca observati ca nu face un anumit lucru, este pentru ca nu stie de unde sa inceapa. Complimentele il stimuleaza foarte mult, mai ales daca este felicitat in public. Uneori pare neatent cand ii transmiteti anumite invataturi, dar insistati, deoarece are o atentie distributiva si veti fi uimiti cu cata usurinta receptioneaza totul.

Inca un lucru: e genul de copil care invata totul in joaca, dar aproape nimic daca e obligat sa stea la masa de studiu.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

3 Comments

    • va dati seama cat rau faceti netrecand decat sfaturi ,nu si greselile care se pot face?Cunosc parinti care fac greseli imense de educatie si care se justifica prin ceea ce citesc?Cunosc copii instabili emotional deoarece nu au nici macar cei 7 ani de acasa pentru ca parintii nu au vrut sa-i ingradeasca.

      • Cele mai mari greseli facute de parinti, se datoreaza modului de ai forma pe copii, conform propriei viziuni a vietii.
        Soarele parintilor si planetele personale puternice vin si influenteaza hotarator astrograma si implicit educatia copilului.
        Important nu este sa ingradim sau sa lasam libertate totala de actiune, deoarece fiecare om are un destin.
        Important este sa stim fiecare in parte, cum putem influenta copilul, riscul care exista,fara sa vrem asta intentionat, intr-o directie gresita pentru acesta.
        Copilul Sagetator… chiar are nevoie de libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.