Copilul Berbec

Comparativ cu alti copii, este relativ agitat, dar si ambitios in aceeasi masura. Sa nu va mirati daca va incerca sa treaca peste orice forma de restrictie, este in firea lui sa comande si sa se impuna inca de mic. Buclucurile si scandalurile, mai mult sau mai putin nevinovate, vor fi la ordinea zilei.

Este de o vivacitate si o vitalitate uluitoare, inclusiv fetitele. Are tendinta catre jocuri energice, asa ca ar fi indicat sa ii canalizati energia atat spre exercitii fizice, cat si intelectuale, care sa il stimuleze. Altfel, poate deveni nervos sau fara astampar, iar pedepsele nu vor face decat sa inrautateasca situatia. Nu trebuie sa va ingrijorati daca relatia lui cu membrii familiei sunt mai dificile, caci odata cu stabilizarea personalitatii, acestea se vor ameliora.

Incercati intotdeauna sa adoptati ca maniera de a-l indruma, doar calea convingerii. Este un copil puternic si rezistent, care poate suporta orice admonestari din jur, mereu dispus sa lupte pentru drepturile sale. Invatati-l ce inseamna consideratia fata de ceilalti oameni, caci el va avea respect doar pentru aceia care i-l vor castiga; diferitele functii ale acestora nu conteaza pentru el. Prin dragoste si disciplina il puteti face sa aprecieze frumusetea care exista in toti semenii, indiferent de slabiciunile lor.

Orice tendinta rautacioasa de-a lui trebuie inlocuita cu aprecierea pentru ceilalti. In acest fel, va invata ca orice cuvant, actiune sau decizie de-ale lui au consecinte.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.