Programare consultatie personala

Trecutul, prezentul si viitorul se afla in astrograma natala a fiecaruia. Pentru a afla ce ne rezerva viitorul nostru, cum putem traversa perioade sau situatii mai putin placute, optati pentru urmatoarele servicii astrologice. Beneficiati de raspunsuri concrete si analize clare facute cu suflet si profesionalism.

Pentru efectuarea unei analize astrologice trebuie sa imi trimiteti anul, luna, ziua nasterii si foarte important, ora de nastere.

E-mail de contact si programare:  astrolog.astredamus@gmail.com

12 Comments

 1. In acesti ani am fost atat de ocupata cu toate, copii, serviciu, incat am uitat cu totul de mine. Datorita tie acum privesc viata mea intr-o alta lumina. Mi-ai redat bucuria. Mersi!

 2. Trebuie observate incarcarea planetara a caselor mistice, a caselor 9, 10 si 11, a aspectelor pe care le formeaza Uranus si Mercur. E importanta pozitia lui Saturn si Pluto. Pozitia guvernatorilor. Nici Luna si Neptun nu e de neglijat. Ansamblul general al temei natale este foarte important.
  Studiul temelor natale a marilor astrologi, din vremuri trecute sau de acum, este un bun inceput ca sa evidentiati aspecte comune si inclinatia natala spre astrologie.

 3. Puteti sa precizati va rog ce aspecte ar trebui sa existe in harta natala pt a face astrologia in mod profesionist si cu har?

 4. Cum iti dai seama din harta cuiva daca este facut ptr astrologie?Sau , iti poti da seama de asta din harta cuiva?

  • Predispozitia natala spre astrologie se vede in harta natala. Sunt aspecte care arata inclusiv cat de departe poate ajunge in studiul si intelegerea acestei stiinte. Ma refer la a face astrologie in mod profesionist si cu har.
   Dealtfel orice persoana, prin studiu aprofundat poate sa dezlege misterele astrelor, chiar daca asta presupune o perioada mai indelungata in studiu.
   Cine este nascut sa devina astrolog, are nevoie doar de o scanteie de lumina, si intreaga cantitate de cunostinte acumulate capata un alt sens, decat acela de a fi seci si tehnice.

   • Săptămâna viitoare, este benefică o operație la ochi? Multumesc!

    • În fiecare sâmbătă la ora 18:00 intrați în direct pe YouTube la live-ul de răspunsuri personale astrologice gratuite și Q and A astrologic. Vă voi oferii răspuns.
     Intră pe canal, apasă butonul Abonează-te sau Subscribe și vei putea scrie întrebările tale la comentarii.
     https://m.youtube.com/channel/UC5DQZXDcOXXtmjaoD3wPYKQ

 5. Buna dimineata!
  Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa va intreb, dar cel mai important este faptul ca chiar cred in astrologie si in previziuni, sincer am avut si eu unele vise premonitorii, asa ca daca eu care nu sunt initiata in aceasta stiinta, primesc informatii, dumnevoastra nu numai ca le primiti dar stiti sa le si interpretati………..

  • Intrebati-ma. Va raspund cu placere despre orice este conex cu astrologia.

 6. Multumesc pentru consultatia astrologica de aseara.Imi vin in minte o multime de intrebari pe care vreau sa vi le pun.Credeti-ma ca pana acum nu am cunoscut potentialul astrologiei, nu stiam ce poate sa i-mi spuna un astrolog. Abia acum m-am iluminat…. multumesc din suflet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.