Curs de astrologie aplicată

Misiunea si obiectivul meu, prin acest curs este sa va invat logica astrelor. Obiectivul meu este sa va invat sa intelegeti astrologia cu sufletul si inima. Cursul de astrologie nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.

Cursul de astrologie se desfasoara individual, online, audio prin telefon, whatssap, viber sau skype. Perioada de timp este de 72 de ore.

Cursul de astrologie are un caracter dinamic si tine cont de nivelul de cunoastere al fiecarui cursant in parte. Nu sunt adeptul unei invatari mecanice, pentru acest lucru exista fisiere scrise, accesibile in orice moment. Vom insista pe pregatire, cu precadere acolo unde cursantul necesita o abordare mai detaliata pentru intelegere. Informatia astrologica nu se memoreaza, ea trebuie inteleasa.

Fiecare absolvent va obtine Certificat de Absolvire curs de astrologie.

Obiectivul acestuia este de a fixa notiunile astrologice si a realiza in mod practic interpretari pe astrograme concrete. Folosim detalii tehnice si dezbateri fara restrictii, pe tot ce inseamna astrologie si cunoastere ezoterica, pentru a intelege astfel, modul in care astrologia transpune evenimente reale in simboluri astrologice.

Invata astrologie aplicata:

  • Astrologie previzionala
  • Astrologie relationala
  • Astrologie karmica

Pret: curs individual de astrologie aplicata, 72 de ore, tarif 4 500 lei. Plata se poate face si in 3 rate lunare, consecutive, a cate 1500 lei.

1) Plata in cont bancar

Contul bancar in care se face plata in lei, este urmatorul:

cod iban nr. RO09 INGB 0000 9999 0592 2211
deschis la ING Bank Romania
pe numele Malanca Petre PFA
CUI 26061621 (unele banci cer acest cod)

2) Plata online prin PayPal

Plata prin PayPal se face la adresa de email astrolog.astredamus@gmail.com sau folosiți acest link de plată directă PayPal:

https://www.paypal.me/astredamus

3) Plata prin Revolut

În contul de Lei: Beneficiar Petre Malanca

IBAN nr:  RO54 BREL 0005 5022 5702 0100

Pentru alte valute Revolut, solicitați-mi datele printr-un mail la astrolog.astredamus@gmail.com

4) Pentru cei care sunt in strainatate puteti opta intre Western Union si MoneyGram.

Solicitati-mi datele necesare prin pagina de contact sau mail: astrolog.astredamus@gmail.com

Exemple de intrebari la care pot da raspunsuri astrologice. Detalii…

Alte moduri de consultatii astrologice. Detalii…

Astredamus

10 Comments

  1. Am descoperit cu placece acest blog. Il gasesc plin de analize clare, frumoase, pertinente si de calitate. Voi revenii mereu cu placere. Succes in continuare.

  2. Buna ziua.
    La acest curs de astrologie aplicata pe care il sustii, pe astrogramele caror persoane se studiaza notiunile invatate?
    Putem interpreta in cadrul orelor de curs astrogramele cunoscutilor mei?

    • Da. In cadrul orelor de curs aplicam notiunile pe orice astrograme personale doriti dvs.
      Scopul final este sa invatati astrologie practica si sa puteti descifra astrograma oricarui prieten, rudenii, cunoscut sau persoana necunoscuta.

  3. Sunt autorizat de CNFPA sa va emit Certificat de absolvire, care va foloseste sa practicati meseria de astrolog autorizat, in orice forma juridica veti considera necesar, PFA, SRL,…
    Roxana, toti cei care opteaza sa invete astrologie, au diverse cunostinte dobandite din literatura de specialitate. Neintelegerile lor sunt in a face conexiunile corecte si modul in care detaliile tehnice trebuie aplicate in interpretarea unei harti natale.
    Cursul individual pe care il sustin are un caracter dinamic si tine cont de cunostintele fiacarui cursant in parte, astfel, avem timp pentru a aborda detaliat orice aspect al transpuneri simbolurilor astrale in evenimente reale. La absolvire veti avea toate cunostintele necessare interpretarii unei harti astrale.

    • ”Roxana, toti cei care opteaza sa invete astrologie, au diverse cunostinte dobandite din literatura de specialitate.”

      In conditiile acestea, cursul dvs este unul extrem de scump.Practic, veti avea mai putine cunostinte de invatat pe cursanti…:(.

      • Da, sunt un astrolog scump 🙂
        Astrologia se invata o viata intreaga.
        A spune ca notiunile de astrologie sunt intr-o cantitate finita, iar la un moment dat ne oprim din invatat… ca am devenit atotcunoscatori in tainele astrologiei, denota simplitate. Cursul este dinamic, tin cont de cunostintele cursantului si continuam mai departe. Pe aceste considerente accept plata in 4 rate.
        Apropo, daca ar trece o luna (e mult) in care sa nu descopar fineturi astrologice, as incepe sa-mi pun multe intrebari.

  4. daca fac cursurile la dvs ,obtin vreo diploma sau certificat de libera practica?cate niveluri sunt ca sa pot ajunge sa cunosc ff bine astrologia? as putea de exemplu sa trec la nivelul mediu daca am cunostinte de baza?.va multumesc!

  5. Ideea dvs este binevenita. In acest fel puteti beneficia de un timp dublu privind explicatiile.

  6. eu am urmat un curs de astrologie. va urmaresc si citesc de 4 luni, si inca nu am reusit sa fac analize ca si dvs.
    pot sa urmez direct partea a doua a cursului la dvs?
    ce avantaje mai am pe langa orele de curs?

    • Multumesc pentru apreciere.
      Motive ar fi multe. Sa luam un exemplu minor: planeta Marte… Pe tot locul ea este asociata cu energia, actiunea… lucru adevarat. Insa in putine locuri veti afla ca Marte inseamna si locul unde apar pierderile, deceptiile, probleme acute grave. Fara a fi un cliseu, energia planetei Marte ia o multitudine de variante si transpuneri in practica. Multi vor spune ca un Marrte pe casa familiei, da nativului energie in mediul familial… hmm… depinde de multe alte aspecte, si credetima ca numai liniste si armonie nu va fi in familia acelui om. Ar putea sa obtina armonia insa trebuie stiute care sunt remediile astrale pentru acest gen de aspect tehnic. Unii nativi le vor aplica din instinct, altii nu vor reusii sa faca fata acestui aspect, si repercursiunile vor fi grave si periculoase. Toate astea depind de multe alte aspecte din HCN-ul natal, coroborat cu celelalte tehnici astrologice, tranzite, progresii…
      Alte avantaje ale cursului?
      Orele de curs sunt suficiente pentru a intelege modul de functionare al astrologiei si a face conexiunile dintre evenimentele reale si transpunerea acestora in simboluri astrologice.
      Astrologia se invata o viata intreaga. Se aprofundeaza zi de zi, luna de luna, an de an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.