Horoscop Rac – luna mai 2012

Pentru nativul Rac este o luna contradictorie. Pe de o parte blocaje, restrictii si limitari in implinirea proiectelor tale, iar pe de alta parte multumirea ca in pofida acestora te descurci si gasesti solutii. Ai sprijinul colegilor de serviciu in unele dispute cu sefii tai ierarhici in primul decan al lunii. Situatia la serviciu se va imbunatatii pe la mijlocul lunii, iar la finalul acesteia vei avea parte din nou de multa agitatie.

Cele mai multe cheltuieli le vei face in plan social, cu prietenii, divertismentul si parteneriatul sentimental. Orice aventura spre o posibila speculatie financiara este sortita esecului sau unui castig minim. Mijlocul lunii aduce o surpriza placuta in plan material.

In domeniul sanatatii energia este la cote maxime toata luna. Mai putin in decada a doua cand vei intimpina mici neplaceri legate de sistemul osos sau tegumentar. O atentie mai detaliata ar fi indicata si pentru rinichi. Capacitatea de concentrare mentala este bine aspectata astral.

In iubire va fi bine. Pana la bani. Vor apare cheltuieli neprevazute. In pofida acestor neplaceri ai o mare putere de convingere si persuasiune. Vei avea nevoie de aceste calitati in parte a doua a lunii mai, deoarece te poti confrunta cu “mici” secrete ale celui in care ti-ai pus toata increderea. Acesta se va confrunta in ultima parte a lunii cu probleme la serviciu. Inainte de al judeca, incearca sa-l intelegi.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.