Horoscop Balanta – luna mai 2012

O luna plina de munca. Rezultate mult sub asteptari. Cel putin vei avea o stare de spirit optimista, ca poate, poate, va fi bine pana la urma. Prima decada este mai putin placuta in privinta banilor. Ei vor intarzia sa apara. E bine sa da-i dovada de economie si prudenta. Odata cu decada a doua lucrurile se imbunatatesc si apar beneficiile materiale. Nu pe masura asteptarilor. Spre finalul lunii faci o calatorie cu cheltuieli depasite de realitate.

Ultima decada e favorabila activitatilor intelectuale si relatiilor cu strainatatea. Ai parte si de o negociere a unui contract. Ultima decada este benefica si sansele de implinire a dorintelor tale incep sa capete o forma concreta si materiala.

Dragostea va fi pe locul doi. In prima decada nu lua nici o initiativa. Mijlocul lunii vine cu ocazii, fie de consolidare a relatiei existente, fie un interes crescut de a cauta jumatatea. O vei gasii in partea a doua a lunii, sau cel putin vei face o impresie deosebit de placuta cuiva de sex opus. Moment in care comunicarea pe domeniul iubirii este sustinuta benefic astral.

Sanatatea nu este punctul forte al acestei luni. Exista o tensiune constanta pana aproape de finalul lunii. Atunci problemele de sanatate existente se vor ameliora vizibil. Este indicat sa te relaxezi cat poti de mult. Echilibru in toate. De la alimentatie pana la program. Stresul poate aduce probleme ale rinichilor in ultima parte a lunii.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.