Horoscop Scorpion – luna mai 2012

Esti plin de energie si dinamism in aceasta luna. Muncesti mult si realizarile sunt pe masura. Vei cauta colaborari si parteneri, ii vei gasii si realizarile materiale isi vor face aparitia. In prima decada vei intampina mici piedici, mai degraba amanari, iar ulterior situatia se va redresa. In ultima decada vei duce la bun sfarsit o lucrare sau un proiect pentru care vei primii apreciarea cuvenita. Pe la mijlocul lunii mai, trebuie sa ai in vedere un incident. Vei face o afirmatie sau o “critica constructiva” unui colaborator… iar rezultatul va darama tot binele vizavi de acel colaborator.

Financiar luna mai este mai mult decat multumitoare. Se prevad bani din contracte si colaborari. Vei demara un nou contract profitabil dupa 20 mai. Sfarsitul lunii te va pune la multe drumuri si consum de energie. In final vei avea multumirea lucrului terminat cu bine si rasplatit pe masura.

Sanatatea este la cote maxime. Mici simptome nesemnificative legate de aparatul respirator, nu te vor oprii din drum. Atentie la nativii care au o boala cronica, pentru ei ar fi indicat sa tina cont de simptome in perioada 20 – 27 mai. Ar fi indicat ca in acea perioada sa se faca analize si sa primeasca tratamente.

Relatia cu partenerul sentimental se imbunatateste vizibil pe parcursul intregii luni. La serviciu ai parte de o apreciere mai mult “sentimentala” decat profesionala. Partenerul va avea o reusita profesionala in partea a doua a lunii. O mica controversa pasionala dupa data de 25 mai va aduce solutii la o disputa mai veche.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.