Horoscop Leu – luna mai 2012

Luna mai aduce succes in plan profesional si social. Faci o investitie in camin pe la mijlocul lunii. Deoarece situatia financiara nu este tocmai roz, insa mai buna ca luna trecuta, vei fi ajutat de parinti sau de un protector apropiat. Posibil sa fie si o marire de salariu la servici sau doar o suma de bani suplimentara. Vei primii o oferta pentru un nou loc de munca sau o schimbare a functiei tale. Trateaza-o cu atentie, nu tot ce ti se spune este real, insa oferta trebuie luata in considerare. Este o datorie karmica ce ti se cuvine. Poate fi o trambulinba de lansare in viitor.

Ultima decada a lunii este putin mai favorabila financiar, cand apare o oportunitate de investitie. Este indicat sa te ocupi de finalizarea proiectelor ce le ai in derulare si ulterior poti incepe cu succes ceva nou. Luna se incheie cu pierderea unei sume de bani, fie prin primirea unei amenzi, fie ca te inseala cineva din anturaj. Nesemnificativa dar suparatoare.

In dragoste da-i dovada de intoleranta. Nu te mira de repercursiuni si nemultumiri din partea persoanei iubite, in prima parte a lunii mai. Nici mijlocul lunii nu este mai placut. Apar discutii despre bani si cheltuieli. In ultima parte a lunii vei petrece mult timp cu prietenii. Alt motiv de repros. Cu firea ta de cuceritor irezistibil… vei reusi sa calmezi apele.

Sanatatea nu-ti aduce surprize neplacute in prima jumatate a lunii. Riscul, mic dealtfel, este de a trece printr-o infectie. Cu atentie la simptome reusesti sa te tratezi fara nici o complicatie. Ultimele zile ale lui mai vor aduce o problema mai serioasa legata de aparatul digestiv sau rinichi. Posibil sa fie de la o indigestie.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.