Horoscop Sagetator – luna mai 2012

Luna mai aduce oportunitatea de a incepe noi activitati parteneriale si proiecte profitabile. Cele aflate in derulare se vor imbunatatii considerabil. I-ti trebuie doar rabdare ca sa-ti temperezi agitatia de a face cat mai mult intr-un timp cat mai scurt. Profesional luna este mai profitabila decat aprilie.
In ultima decada vei fi trimis pe alte meleaguri pentru a rezolva o sarcina de servici. Nu te vei putea opune, chiar daca nu i-ti face placere. Luna se va incheia cu o rezolvare de situatie sau o aprobarea unui proiect mai vechi. Banii vor venii in cantitate suficienta si vei putea sa-ti cumperi ceva in casa pe termen lung.
La mijlocul lunii mai vei face o cucerire sentimentala din sfera serviciului, in caz ca esti singur. Cei casatoriti isi vor stabiliza si consolida relatia sentimentala. In ultima decada vei trece prin cateva sentimente confuze. Este indicat sa fi diplomat si sa eviti pe cat posibil discutiile referitoare la chestiuni financiare. In final se va ajunga la un consens multumitor pentru ambii.
Sanatatea nu este o problema in luna mai. Exceptand putina agitatie si irascibilitate, vei avea un tonus mental capabil sa faca fata oricarei situatii. Mijlocul lunii este favorabil pentru regenerare fizica. Proiectul nou de la finalul lunii i-ti va ridica starea psihica pe “culmi” placute si reconfortante. O luna ce are toate sansele sa fie plina de plusuri.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.