Horoscop Gemeni – luna mai 2012

Dorinta de confort personal este pe primul loc. Vei cheltui efort, bani si energie psihica pentru acest deziderat. Lucrurile nu se vor materializa dupa dorinte. In partea a doua a lunii vei intampina si diverse obstacole. Vei face investitiile in casa, dar vei face mai ales planuri viitoare.

Perioada favorabila in plan financiar este in decada a doua a lunii mai. Proiectele noi sunt mai putin favorizate, in schimb este o luna in care finalizezi tot ceea ce ai inceput. Sfarsitul lunii aduce o alta perioada favorabila material. Fi prudent cu un colaborator deoarece va incerca sa profite de tine.

Lipsa de rabdare si impulsivitatea genereaza mici inciedente, cu efect negativ asupra sanatatii. Nu te imprastia in multe directii, chiar daca consideri ca te poti concentra mental la fiecare in parte. In decada a doua vei trece printr-o mica stare de depresie si pesimism. Relaxeaza-te, deoarece finalul lunii aduce certitudinea ca totul a fost o alarma falsa.

In dragoste vei trece printr-o perioada buna si foarte buna in primele doua saptamani. O cucerire noua pentru cei singuri si o stabilizare a relatiei pentru cei incartiruiti. Partea a doua a lunii aduce mici neintelegeri in dragoste, pricinuite de parinti, socri sau prieteni apropiati. Toate astea din dorinta lor de a se face folositori. In realitate mai mult incurca, fara voia lor. la mijlocul lunii vi se prevede o calatorie.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.