Horoscop Fecioara – luna mai 2012

O luna plina de activitate. Plictiseala este exclusa. Castigurile nu sunt pe masura muncii si diverse “ajutoare” financiare de la cunoscuti ori apropiati vor fi binevenite. In a doua decada a lunii vor venii ceva bani din colaborari, mai mult pe linie extra-profesionala. Arzi de nerabdare sa faci o schimbare radicala, insa conditiile intarzie sa apara.

Adopta politica pasilor marunti. Este conditia principala de a te descurca in aceasta perioada. Cel putin nu ai neplaceri pe linie de sanatate. Poti gandi si te poti concentra la capacitate maxima. Mijlocul lunii este cel mai favorabil pe aspect mental. In ultima decada a lui mai va apare o stare de oboseala, insa ea se va datora multor directii in care actionezi.

La serviciu relatiile cu sefii se detensioneaza. In prima parte a lunii va exista o atmosfera relativ relaxata. Mijlocul lunii aduce tentatia unei colaborari. Motiv in plus de alergatura. Toate ar fi bune daca efortul profesional nu ar avea repercursiuni in familie. Si va avea. Asa ca tot politica pasilor marunti este ideala. Abia in ultimele zile ale lui mai vor aparea si conditiile mult asteptate pentru schimbarea dorita.

In dragoste trebuie sa te straduiesti sa fi cat mai mult cu persoana iubita. Altfel apar discutii aprinse. Mijlocul lunii va aduce putina relaxare si intelegere a situatiei. Un drum mai lung, o calatorie se vede dupa mijlocul lunii. Persoana iubita va avea o mare realizare sociala dupa 25 mai.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.