Horoscop Varsator – luna mai 2012

Comunicarea si activitatile intelectuale vor fi in prim plan pe parcursul intregii luni. Vei muncii mult ca sa rezolvi si sa finalizezi proiecte vechi. Fii foarte atent la mijlocul lunii deoarece trebuie sa negociezi si sa semnezi unele acte importante. In partea a doua a lunii vei face mici schimbari in sfera profesionala. Vei primii un proiect mult dorit. Un incident cu un coleg te va scoate din “sarite”, trebuie sa stii ca e doar un acces de invidie. Lasa-l sa se consume singur.

In dragoste situatia este mai buna decat anticipezi. Esti plin de farmec si reprezentantii sexului opus i-ti vor cauta compania. Nu exagera in discutii. Finalul lunii te face si mai irezistibil. Este o ocazie sa te pui de acord cu partenerul sentimental asupra unor chestiuni vechi ramase in “coada de peste”.

Sanatatea i-ti asigura intreaga capacitate de mobilizare fizica si mentala, cu precadere in prima jumatate a timpului. In partea a doua vei avea parte ce cateva mici dificultati legate de zona picioarelor. Este ceva legat de o infectie. Cu putina atentie “medicala” treci cu brio peste incident.

Situatia financiara este “haotica”. Ea singura face nota discordanta pe parcursul acestei luni. O vei tine sub control. Se arata cateva castiguri din sfera profesionala. Nu sunt sume mari, dar sunt suficiente ca sa mai echilibreze un pic bugetul. Intre 20 si 25 mai se prevede o reusita financiara. Este si perioada cand vei face o achizitie necesara pentru casa.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.