Horoscop Taur – luna mai 2012

Luna mai este favorabila pentru sanatatea ta. Mai exact pentru capacitatea de a te autoregenera, prin diverse solutii si tratamente care pana mai ieri pareau de domeniul imposibilului. Acum a venit timpul sa gasesti leacul. Evita sa depui efort fizic consistent. Aerul curat si plimbarile prin locuri verzi te impulsioneaza si-ti da forta mentala. Vei face cateva cheltuieli mari pentru analize medicale sau tratamente in decada a treia. Efectul lor va fi mai mult decat satisfacator. Va merita banii.

Oportunitati de castiguri materiale se arata doar prin prisma serviciului si profesiei. In decada a doua vei primii o propunere de afacere de la un prieten. Afacerea este buna, dar ea se va porni cu mare dificultate. Cu rabdare si timp devine rentabila. In aceasta luna nu este indicat sa cumperi lucruri pentru camin.

Schimbarile pe care ti le-ai propus sa le faci la locul de munca nu se vor materializa inca. Vei sta peste program multe zile ale lunii mai si va fi impotriva dorintei tale. In decada a treia apar diverse urgente care te vor obliga la mobilizare. Va trebui sa-ti reorganizezi intregul program pentru al le da de capat. Nu te obosii peste masura. Chiar daca este urgenta, rezolva-le cu tact si in ordinea prioritatilor.

Domeniul dragostei este favorabil. Optimism, complimente si buna dispozitie. Vei starni gelozia cunoscutilor. Daca esti singur, vei primii cateva propunei interesante sau vei face o cucerire sentimentala. Relatia va avea viitor si e bine sa acorzi mai multa atentie decat unei simple intalniri. Sfarsitul lunii aduce cateva mici confruntari sentimentale, dar vor fi mai mult de dragul impacarii.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.