Horoscop Capricorn – luna mai 2012

Cauti o oportunitate de a schimba ceva in viata ta. Ai putere de concentrare, tenacitate si vointa. Cu toate astea, vei intampina obstacole si piedici in cale. Mai ales in finalizarea actiunilor incepute. Astfel ca schimbarea va mai astepta putin. In schimb vei ramane si lucra peste programul de serviciu mai mult ca luna trecuta. Mijlocul lunii te va “ajuta” la rezolvarea unei situatii mai deosebite.

Situatia financiara se imbunatateste prin castiguri din afara profesiei. Intre 10 si 15 mai ai parte de un castig la loterie, o prima sau un bonus initial ca “forta” de convingere sa intri intr-un proiect de viitor. Intre 20 si 25 ale lunii trebuie sa fi atent deoarece vei pierde o suma de bani sau vei cheltui cu ceva ce se va dovedii imediat a fi nerentabil.

In dragoste lucrurile se rezolva de la sine. Orice interventie a ta pentru o anume mediere va genera doar conflicte. Asa ca “timpul le rezolva pe toate” este motto-ul acestei luni. In ultima decada interesul tau se va muta in sfera profesionala. In final, partenerul de viata va intelege ca astfel e mai bine pentru relatie.

Pe domeniul sanatatii te supara doar migrene usoare in prima jumatate a lunii. In partea a doua a intervalului vei suferii de cateva neplaceri ale ficatului. Cauza este dezechilibrul alimentar. Evita consumul excesiv de mirodenii si substante ce creaza dependenta cum ar fi: alcool, tutun, cafea, etc. Tratamentele naturiste sunt cele mai indicate in aceasta perioada.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.