Horoscop Berbec luna mai 2012

Luna mai aduce o mare dorinta de expandare in plan social. Vei alerga si te vei zbuciuma pana la incapatanare sa arati tuturor ce poti si ce stii. Din punct de vedere financiar, nu vei intampina obstacole serioase, dimpotriva vor apare cateva oportunitati de castiguri. Sumele importante vor venii din alte activitati decat cele obisnuite. Vei semna un contract important. In ultima decada a lunii vei face o calatorie ce se va dovedii a fi mai costisitoare decat bugetul alocat. Este indicat sa faci orice investitie in casa, privitoare la bunuri de folosinta indelungata.

In decada a doua vei gasii tratamente benefice la probleme de sanatate mai vechi. Dealtfel luna mai este prielnica si benefica pentru planul regenerarii organismului. In decada a treia trebuie sa fi mai atent sa nu te obosesti peste masura.

Dragostea este un domeniu mai sensibil in aceasta luna. Nemultumirile partenerului ies la suprafata, generand diverse animozitati. Cu prudenta, intelegere si o calatorie in doi (partea a doua a lunii) veti depasii obstacolele din calea fericirii voastre. Cei care sunt singuri vor avea o intalnire de destin cu cineva din trecutul lor. Relatia nu va fi de durata insa va genera momente placute ce vor ramane adanc in suflet.

Cariera este domeniul unde vei depune tot efortul intelectual si material de care esti capabil. Vei finaliza o activitate profesionala si vei pune bazele alteia. Intre ele, singura legatura este de bani, iar diferenta este ca a doua va fi de o mai mare anvergura. Vei reusi cu singura conditie de a nu te lansa in discutii si pareri contradictorii cu colegii sau subalternii profesionali. Tu stii exact ce ai de facut, mergi pe intuitia ta. Fara explicatii pentru cei care sunt doar spectatori.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.