Sex si iubire in astrograma natala

Web-site-urile abunda in analize de genul: “zodia x si sexul”, sau “compatibilitatea sexuala intre zodia x si y”. Toate aceste analize sunt facute dupa pozitia Soarelui natal in zodie. Ele sunt sunt vagi si aproximative. Se mai fac referiri la faptul ca planeta Venus, reprezinta iubirea pentru femei si Marte pentru Barbati. In harta astrologica personala, sexul ( activitatea sexuala ) este reprezentat de catre casa a VIII. Iubirea este vazuta in casa V. Pentru barbati, Marte, prin pozitia sa in zodie si casa, ne indica felul de a fi, din punct de vedere afectiv-erotic. Pentru femei, acelasi aspect este dat de pozitia planetei Venus.

Dupa cum ziceam, atat pentru femei cat si pentru barbati, raportul dorinta – sex, este dat de catre semnele si planetele existente in casa VIII. Pentru a va face analiza personala, ceea ce va insemana claritate si edificare pe acest subiect, priviti cu atentie, energiile planetare din zodia aflata pe cuspida acestei case. Deasemenea, uitati-va la stapanul ( guvernatorul ) zodiei aflate pe cuspida casei a VIII, si vedeti in ce casa si semn zodiacal este amplasat. Un alt aspect ce priveste sexul este faptul ca fiecare dintre noi evolueaza. In acest sens, progresia astrogramei natale, are deasemenea multe de spus. Aici se afla explicatia la intrebarea “De ce viziunea noastra asupra aspectului sexual se modifica odata cu varsta?”. Inclusiv, tranzitele planetare, si in special cele ale planetelor transpersonale, care intra pe casa a VIII, ne influenteaza activitatea sexuala, poate mai mult decat astrograma progresata. Un ultim aspect, dar la fel de important este cel al caselor astrologice derivate.

Cred, adica sunt sigur ca este cel mai tehnic articol scris de mine. Cu siguranta, nu multi vor intelege, si mai multi, nu vor stii sa interpreteze aspectele astrale ce apar pe aceasta casa. Sper ca aceste date tehnice sa fie un imbold spre studiul astrologiei. Nu neaparat la nivel profesionist, insa cu siguranta, sa ne facem fiecare o idee despre aspectele noastre personale. In acest fel ne vom redescoperii si intelege mai bine, potentialul afectiv – erotic, cat mai ales calea unui comportament armonios, in functie de aspectele astrale. E pacat sa pierdeti timpul cu lecturarea unui articol de genul “zodia x si sexul”, si cautati aspectele de care ziceam mai sus. Ele va vor da raspunsul la problemele cu care va confruntati in viata sexuala.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.