Adultul Taur

Taurul este cel mai fizic semn dintre toate. El trebuie sa simta si sa atinga totul. El nu poate sa isi creeze o lume proprie doar prin prisma mintii sau a intelectului. Trebuie sa atinga bijuteriile, sa simta confortul unui scaun imbracat in piele naturala, sa vada pamantul pe care il detine, sa asculte fizic muzica in urechi, sa mangaie lemnul din care e facut un pian… Din acest motiv gasim printre nativii acestu semn artisti plastici, muzicieni, pictori… Ceea ce nu poate fi atins, vazut, ascultat sau simtit pentru Taur nu exista. Cred ca pentru Taur un web-site nu exista daca serverul nu se afla la el in odaie, sub privirile si directul sau control (poate credeti ca am fost putin rautacios). De aceea Taurii cauta simplitatea, pacea si linistea, siguranta data de simturi. Orice lucru complicat sau complex este ceva de care Taurul fuge si-l lasa deoparte. Are aversiune fata de dramatism. El trebuie sa caute linistea si stabilitatea. Un anturaj de prieteni de incredere, un job sigur si stabil, siguranta si mai ales soliditatea casei sale. Nu e de mirare ca spunem despre el ca este cel mai incapatanat semn, dar nu trebuie sa il judecam, pentru ca acesta este drumul sau. Sa stiti ca el este o persoana hotarata, chiar daca acest lucru nu iese imediat in evidenta. Pare tacut sau neutru, dar in spatele tacerii se gaseste o vointa de fier si capacitatea de asi indeplinii orice dorinta. El trebuie sa invete in aceasta lume sa se bucure si atunci cand primeste daruri, dar mai ales atunci cand daruieste cadouri.  De aceea despre Taurul se zice ca ii place sa adune si sa stranga, tocmai pentru a-si castiga si intretine aceasta siguranta si securitate materiala de care are atata nevoie.

Aici am atins punctul critic al taurului <securitate materiala>. De la acest aspect, drumul celor nascuti cu Soarele in semnul zodiacal Taur, poate sa ia trasee nepotrivite si el sa paseasca pe poteci laterale, in care numai liniste sufleteasca si evolutie nu va avea. Securitatea materiala nu este rea in sine, dimpotriva, este buna, dar daca Taurul cade in ispita ei, si toate actiunile si gandurile lui vor fi doar la a-si asigura ziua de maine (de fapt vesnicia care incepe cu ziua de maine), atunci linistea si seninatatea sufletului sau sunt distruse. Daca va cauta pacea sufletului prin prisma a ceea ce reprezinta reflexia in exterior a banilor, proprietatilor, averilor, a planurilor de pensionare… va fi un om cu sufletul terminat. Toate aceste posesiuni care il atrag, trebuie sa le aprecieze pentru valoarea lor practica, sau pentru frumusetea lor intrinseca, si sa nu vada in ele avantajele  care decurg din detinerea lor (in ochii altora). Daca un taur va spune ” Trebuie sa fii necinstit in aceasta lume, pentru a aduna si pune deoparte”, trebuie sa stiti, si mai ales Taurul trebuie sa stie ca este pe un drum gresit. Pe acest drum el va incepe sa urasca orice succes obtinut de altii, fie el personal sau financiar, aproape ca se va simtii indreptatit sa ii critice pe altii. In acest mod toata linistea si dorinta lui de a fi stapan pe lumea sa se vor risipii in neant.

Un alt aspect deosebit de important pentru acesti nativi este sa isi puna intrebarea “Sunt aici pentru a creste si evolua sau pentru a ma simtii in siguranta?”. Daca nativul va raspunde “Eu sunt acelasi, si ieri si azi si la fel voi fi si maine!” atunci aveti in fata un Taur pierdut, cu sufletul ranit si indurerat. Credeti-ma ca pentru toti nativii acestei zodii, va venii vremea in viata lor cand vor trebui sa aleaga un drum la o raspintie a vietii. Unul va fi drumul securitatii materiale, al viitorului previzibil si al lucrurilor stabile. Calea in sine va fi de buna credinta, onesta si e posibil ca acest drum ales sa nu supere pe nimeni, dar pentru nativ, va fi un drum fatal si auto distrugator pentru fiinta sa. Celalalt drum din raspantie pe care va avea posibilitatea sa il aleaga va fi cel al provocarii, al descoperiri propriei valori, care va promite dezvoltare si schimbare, dar acest drum va fi fara certitudinea si siguranta viitorului, fara securitate clara, in schimb va fi raspunsul la intrebarea lui existentiala “Sa privesc viata ofensiv sau defensiv?” Raspunsul se gaseste la inceput. Taurul trebuie sa priveasca acumularea doar prin prisma utilitatii bunului, si nu prin ceea ce reprezinta acel bun pentru altii. Poate sa isi cumpere cea mai scumpa proprietate din centrul unei localitati, nu este o problema, dimpotriva este bine, dar sa o cumpere pentru ca are nevoie de ea (de ex. datorita serviciului) si nu pentru ca astfel, cu acea proprietate depaseste pe cine stie cine, sau nu stiu ce pozitie dintr-un top.

Aceasta analiza este facuta doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti propriul Dvs drum, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.