Urania 2

anariana a zis, 17/08/2009 la 8:25 AM

AM O INTREBARE>….ASROLOGIA O AJUTA SA FIE MAI FERICITA SAU E O KARMA CARE SI A GASIT CUIBUL>>>?

Astredamus a zis,

17/08/2009 la 9:46 AM

Frumoasa si interesanta intrebare. Incep cu partea a doua a intrebarii, si bazandu-ma pe presupunerea ca astrologia este de departe principala activitate de care se preocupa, pot spune ca intradevar e o “karma care si-a gasit cuibul”.
In ce priveste ideea de fericire ca sentiment de traire sufleteasca ar fi multe de spus, deoarece din punct de vedere al marimii duratei de timp, apare in ecuatie si multumirea sufleteasca; altfel spus fericirea este prin definitie o stare de moment a unei persoane, daca ea persista in timp peste o anume durata, fericirea se transforma in multumire sufleteasca, care poate exista ca sentiment o perioada nedefinita ca timp. Analizand din aceasta perspectiva pot spune ca intradevar astrologia ii ofera si o ajuta pe Urania sa aibe multe momente de fericire si cu certitudine o mare multumire sufleteasca. Dar de asemennea, aceasta multumire sufleteasca nu e deplina si nu va fi deplina, caci mereu va trebui sa lupte impotriva unei tensiuni provocate de modalitatea de comunicare, intre modul cum doreste sa comunice informatia de care dispune si modul cum o poate face concret aceasta comunicare a cunostintelor ei. Progresul stiintific si dezvoltarea tehnologiei comunicatiei pe de o parte si intuitia ei pe de alta parte, o vor face sa gandeasca de multe ori ” Da, domnule, asta e calea!”, dar de fiecare data va fi ceva care iar ii va creea o mica neplacere, impotriva careia iar va trebui sa ia o atitudine. In definitiv, cu fiecare pas facut inainte, stiinta astrologica este bucuria sufletului ei.

cutezanta a zis,

23/09/2009 la 7:11 PM

nu am stiut ce zodie este…eu credeam ca e leoaica pentru ca de multe ori vorbeste cu malitiozitate despre zodiile de apa….dar se pare ca e doar autoironie foarte fina…..dumneavoastra ce zodie sunteti?

Astredamus a zis,

24/09/2009 la 7:10 AM

Data mea de nastere este 13 februarie 1970. Am ascultat de multe ori previziunile generale oferite de Urania, si nu am observat acest aspect de care spuneti. Poate si datorita faptului ca nu sunt un ascultator fidel, ci doar ocazional si in functie de imprejurari.
Mult mai important e un alt aspect astrologic, care poate raspunde la aceasta “constatare” pe care ati facut-o. Este foarte posibil ca D-voastra sa aveti destinul personal in zodia Pesti, si atunci e de inteles de ce o persoana cu Soarele in Pesti va va crea de multe ori sentimentul ca e prea dura, ca prea mult insista pe anumite lucruri care va produc o stare de discomfort si parca ar avea ceva personal cu D-voastra, sa va spuna lucruri pe care nu sunteti dispusa in orice moment sa le asimilati. Binenteles ca sentimentele D-voastra, vizavi de o alta persoana care are Soarele pe zodia unde aveti destinul personal vor fluctua si in functie de tranzitele momentului astral.

marcel a zis,

04/10/2009 la 1:15 AM

Intradevar Doamna Urania are emisiune care trezeste mare interes . O urmaresc decind a inceput primele emisiuni la tele 7 abc . Obisnuiam sa iau notite atunci cind o ascultam . Si la ora actuala in fiecare vineri o vizionez. Las totul la o parte si-mi inregistrez emisiunea , dupa care pun cap la cap inregistrarile din saptaminile anterioare care aveau semnificatii insotite de data , incercam , si incerc sa vad cum stau lucrurile .Daca nu reusesc sa vad nici in reluarea , gasesc pe youtube inregistrarea din saptamina respectiva . E adevarat ca lucruri pe care le spune , sunt apropiate mult de adevar. De atitia ani ( adica 10-11 ) de la prima emisiune a dinsei , am invatat ca acestea sunt predilectii , si daca vrei sa aflii mai multe in ceea ce te priveste , i-ti trebuie sa ai o astrograma personalizata care include SI ora nasterii .Si atunci vei vedea cum stau lucrurile .Cind te uiti la emisiunea dumneai , nu prea intelegi mare lucru ca incepator , dar ca, curios te vei uita si la urmatoarea emisiune , si daca spune ceva care nu-ti este pe plac incepi sa o trimiti la plaja. ESTE NORMAL ! Fiecare are astrograma personalizata. Urania nu spune decit GENERALITATI pe B1 Tv. Astrograma personalizata este mult mai complexa si ia ceva timp. Eu unul cel putin , din nefericire ptr mine , nu am reusit niciodata sa o contactez ptr a-mi face o astrograma personalizata de dumnea ei personal , dar am facut acest lucru ( astrograma ) la altcineva care are initiere in aceste taine . A-s fi foarte bucuros daca as reusi acest lucru ,sa-mi pot face o astrograma de la URANIA mai ales ca de 2 ani si 6 luni trec printr-o perioada cu foarte multe obstacole , care mi-au afectat viata , in oarecare parte fizic , urmind si cea materiala .Nu cred ca voi avea bucuria sa am o astrograma personalizata facuta de doamna Urania , deoarece este foarte solicitata , si ca atare foarte ocupata. Nu stiu nu am auzit daca face astrograme contracost . Poate intr-o viata viitoare voi avea aceasta oportunitate . In rest ,, DRUM LUMINAT SI MULTA INTELEPCIUNE DE LA CEL CE NE-A CREEAT “ Sunt fecioara cu ascendent in scorpion nascut in 1970 august 26 .

Astredamus a zis,

24/10/2009 la 8:26 PM

Spune-ti ca “Nu cred ca voi avea bucuria sa am o astrograma personalizata facuta de doamna Urania”
Speranta ne tine in viata, iar timpul e de partea noastra, fiti optimist si cine stie …
In ce priveste ultimi doi ani jumate in care ziceti ca ati intampinat multe obstacole in viata, ele vin din tranzitul lui Saturn, prin zodia Soarelui D-voastra natal, dar imediat, din noiembrie, Saturn va intra in Balanta, si problemele D-voastra isi vor gasii rand pe rand rezolvarea, in primul rand prin comunicare si rabdare.

Urania,  continuare 2continuare 3continuare 4continuare 5 (aici e deschis pentru comentarii)

Astredamus