Peste

pestePesti in vis este un semn rau. Inseamna piedica, preocupare, ingrijorare ca trebuie rezolvata o chestiune si nu se gaseste nici o solutie pe moment. Cu cat pestele e mai mare cu atat si situatia este mai dificila. 

Sunt vizate in primul rand sanatatea proprie sau a cuiva drag. A doua grija este cu privire la necesitatea unor sume de bani care trebuie date si nu se intrevede nici o speranta de a face rost de ei. Un peste mic insemana piedica mica. Mai multi pesti in vis insemana mai multe griji.

Pestele nu se asociaza cu paguba sau pierderea, ci cu o sarcina ce nu poate fi indeplinita sau cu o boala ce te pune in indisponibilitate de a face o actiune la care te gandeai. Totul se rezolva daca prinzi in vis acel peste sau macar o parte din pestii visati.

  • a prinde pesti in vis cu mana – prevesteste ingrijorarea dar in final apare o portita de rezolvare a situatiei ce parea fara iesire
  • a pescui cu undita sau orice alt dispozitiv – insemna ca singur te vei pune intr-o situatie dificila si riscanta
  • peste mort – inseamna ca ingrijorarile tale sunt inutile

Pentru femei insarcinate care viseaza pesti e semn ca va avea o fata, dar trebuie sa fie foarte atenta si la evolutia sarcinii deoarece are risc de a se imbolnavii in urmatoarele zile si medicamentele luate sa aibe un anume grad de toxicitate.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.