Horoscop Pesti – luna mai 2012

Impulsivitate, irascibilitate si actiuni fara chibzuinta. Nu esti tu acesta, dar in aceasta luna trebuie sa te straduiesti mult cu autocontrolul. Sfera profesionala i-ti ocupa tot timpul. Vei face o calatorie sau vei da un examen profesional. Oricare varianta va fi, vei avea succes. Partea a doua a lunii i-ti aduce confruntari cu partenerii si colaboratorii. Fii calm si analizeaza cu atentie situatia.

Si dragostea pare complicata. Apare cineva care i-ti face ochi dulci. Atentie daca esti casatorit. In caz contrar te poti implica, dar fara sperante mari de viitor in doi. In ultima decada vrei sa fi mai independent. E de preferat sa nu accesezi discutii contradictorii cu partenerul sentimental. Finalul lunii aduce solutii si rezolvari.

Irascibilitatea mentala i-ti provoaca neplaceri in sanatate. Esti imprastiat si nu reusesti sa te aduni ori canalizezi pe o directie clara. Cea mai sensibila zona este aparatul respirator. Cu putina recreere in natura vei reusii sa treci peste stresul si agitatia cotidiana.

In plan financiar aceeasi nemultumire generala. In luna mai nu se intrevede rezolvarea situatiei in ansamblu. Mijlocul lunii i-ti aduce un mic castig, mai degraba un imprumut. Ultima decada a lunii vine cu cateva oferte de colaborare. Se deschid ceva perspective, dar mai dureaza pana la maturitatea lor. Inclusiv la demararea acestora, trebuie sa treci peste neincrederea partenerului de viata. Un bonus financiar se arata intre 25 si 28 mai. Mic dar important si necesar.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.