Eclipsa de Soare – 21 mai 2012 – Haos mental

Luminariile (Soarele si Luna) se vor intalnii in aspect de conjunctie (Luna Noua) de doua ori semnul zodiacal gemeni. Mai rar astfel de evenimente. Prima Luna Noua din 21 mai are loc la gradul 0’21” Gemeni. Conjunctia cu Nodul Sud genereaza fenomenul astronomic cunoscut sub numele de eclipsa de Soare. A doua Luna Noua are loc in 19 iunie la gradul 28’43” Gemeni.

Prima Luna Noua ne va conferii predispozitie spre actiuni catre tot ce inseamna bani si bunuri materiale. A doua Luna Noua ne va indrepta atentia si energia spre actiuni indreptate catre siguranta familiala si activitatile cotidiene.

Eclipsa de Soare din 21 mai 2012 aduce in sufletul si mai ales in constientul nostru mental o tensiune sub forma unei necesitati materiale, ce trebuie solutionata si rezolvata cat mai grabnic. Impresia ca timpul trece cu repeziciune si solutia nu se intrevede aduce o stare de neliniste si graba. Haosul mental de care vorbeam in titlu se datoreaza pe de o parte multor idei ce pot fi aplicate dar pe de alta parte “necredintei” (corect cum am spus) ca aceste planuiri vor aduce rezultatele scontate.

Majoritatea astrologilor vor spune ca este o perioada favorabila de a incepe o activitate. Da. Insa acum, efectul tranzitelor astrale, va amplifica riscul de a ne indrepta pasii pe drumuri infundate. Calea corecta este acea care cumuleaza incredere putina de reusita si ispita de a ne urma dorinta din suflet. Pentru a reusi, acum este momentul sa pornim minim doua actiuni si sa avem in vedere minim doua planuri de rezerva.

Tinerii vor fi principala categorie afectata. Ei vor solicita parintilor sau protectorilor recompense materiale si “gadgeturi” ce permit acces la diverse informatii in schimbul promisiunii ca vor face ei ceva. Culmea este ca, acel ceva este obligatia si datoria lor naturala. Parintii sa fie atenti la ce promit. Majoritatea se vor trezi in situatia ca tinerii si-au indeplinit promisiunea si parintii nu o pot indeplini, sau parinti se vor tine de cuvant iar tinerii nu-si vor putea tine promisiunea. Este indicat sa se puna accent pe informatie si mai putin pe aspectul material sau cel al beneficiilor.

Zodiile cele mai dezavantajate sunt Gemenii ce vor intalnii limitari in a lua decizii sau porni actiuni si Taurii ce se vor confrunta cu o problema de sanatate mai veche. Aceste doua zodii, cu cat vor intampina probleme mai dificile sa stie ca e din cauza ca merg pe solutii si rezolvari usoare si “sigure” pe care le-au mai aplicat in trecut. Eclipsa aceasta este un semn ca acum trebuie sa se schimbe, sa fie receptivi la noutati, sa lase comoditatea la o parte si sa actioneze altfel decat au facut-o in trecut. Dezavantajele acestor doua zodii sunt:

  1. – au libertatea de alegere intre cele doua variante expuse
  2. – vor alege varianta mai usoara pe care au mai aplicat-o candva
  3. – la a doua Luna Noua din 19 iunie se vor poticnii si vor fi nevoiti sa reporneasca din nou… de data asta receptivi la mediul social… va fi prea tarziu si se va darama si aceasta noua constructie. Vor mai trebui sa astepte pana la sfarsitul toamnei 2012 ca sa reporneasca pe drumul corect

Pestii si Fecioarele resimt si ei din plin efectele acestei eclipse. Diferenta este ca aceste doua zodii sunt obligate de imprejurari sa ia decizia corecta. Grea, dificila, fara tragere de inima dar corecta iar in final benefica si aducatoare de bunastare materiala.

Fiecare dintre noi, pe domeniile de viata respective (conform locului unde cade eclipsa in HCN natal) este indicat sa pornim la drum cu mai multe proiecte si sa avem in vedere mai multe solutii. Luna Noua din 19 iunie ne va pune in fata o perioada obligatorie de analiza si bilant in urma caruia, ce e bun vom pastra si perfectiona pentru viitor, iar ce e rau sau sa dovedit a fi inutil va trebui aruncat si debarasat. A doua Luna Noua va inlocui si va aduce cai si solutii reale pentru una din actiunea inceputa acum. Ea una va ramane in picioare, iar beneficiile vor fi duble.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.