Horoscop energia astrala a zilei, perioada 28 iulie – 3 august 2014

horoscop 28 iulie 3 augustEnergia astrala a zilei, 28 iulie2014
Un inceput de saptamana minunat, in care totul curge firesc, se leaga natural si vine de la sine. Ziua de azi si cea de maine este favorabila oricaror inceputuri. Scopurile pe care ni le fixam azi vor trece testul adevarului, al corectitudinii si respectului fata de cei apropiati noua, atat rudenii cat si colegi profesionali. Este un moment bun pentru speculatii financiare, pentru flirt sentimental, si relaxare in prezenta celor pe care ii iubim. Tot ceea ce azi vom face, sta sub sceptrul norocului. Rezultatele actiunilor vor creste si expanda in ritm alert si sustinut. Se va sintii in aer acea energie jucausa si creativa, ce ne va aduce aminte de copilul din noi.

Energia astrala a zilei, 29 iulie 2014
Este una din zilele benefice in care e bine sa ne ocupam de sanatatea noastra. Acolo unde e cazul o vizita preventiva la medic este binevenita. Pentru ceilalti, se arata multa munca indreptata spre implinirea unei dorinte, a unui vis. Azi prevaleaza spiritul de observatie si de analiza calitativa. Reusita va fi deplina sub doua conditii. (1) O renuntare, un mic compromis facut in favoarea altuia si (2) un gand bun indreptat spre divinitate ca semn de multumire. Este necesar sa credem ca ceea ce vrem sa facem, sa primim, s-a si realizat. Chiar daca mare parte din zi, vom fi ocupati cu activitati marunte dar esentiale traiului de zi cu zi, la finalul ei ne vom simtii multumiti si fericiti.

Energia astrala a zilei, 30 iulie 2014
Azi ne vom implica alaturi de cineva intr-o munca comuna. Ne vom aduce o contributie personala la o lucrare colectiva. E de bine acest lucru. Este o zi spornica, in care vom lua contact cu persoane noi, utile in viitor pentru propria evolutie personala. Important este sa nu-i plictisim pe ceilalti vorbind despre noi insine. Azi conteaza orice lucru sau gest marunt, incepand de la modul in care ne imbracam, cum ne purtam si mai ales acel zambet profesional care trebuie folosit la maxim. Spornicia acestei zile ne garanteaza accesul spre rezultate benefice, care ne vor intrece asteptarile.

Energia astrala a zilei, 31 iulie 2014
Avem parte de o zi gen “2 in 1”. Deplasari, calatorii, invitatii, discutii, parteneriate. Sub nici o forma nu vom sta in casa. Vom intra in legatura cu semenii in toate modurile posibile. O atitudine deschisa, sincera, placerea de a-i asculta pe ceilalti ne arata ca suntem pe drumul destinului. E valabil si viceversa, sper ca ele vor fi cazuri izolate. Este adevarat ca atentia noastra va fi indreptata spre rezultate concrete. Vom avea parte de multe oportunitati si tentatii. Asocierile de azi vor fi durabile. Astrele ne daruiesc maturitate in decizii si depasirea obstacolelor ivite in cale. Partenerul sentimental va avea o realizare frumoasa ceea ce va aduce un anume gen de stabilitate afectiva.

Energia astrala a zilei, 1 august2014
Vom trai azi un moment karmic. O situatie dificila sau o problema ce parea de nerezolvat isi va gasii solutionarea datorita unei informatii primite intamplator, unui act ce a fost avizat favorabil sau intalnirii uni amic ce ne aduce un raspuns pozitiv. Astrele ne permite o schimbare pozitiva, la care greu speram. Tot ce trebuie sa facem este sa actionam cu rapiditate, lasam la o parte orice urma de neincredere si suspiciune. Este unul din acele momnete in care daca nu se actioneaza instant, vom regreta si vom astepta doua saptamani pentru o noua astfel de oportunitate. Sunt favorizate achizitiile de lucruri frumoase pentru locuinta, ne putem imbogatii garderoba si colectia de bijuterii.

Energia astrala a zilei, 2 si 3 august 2014
Avem parte de un weekend al impacarii. Toti cei aflati in conflict, cei invrajbiti cu rudenii, parteneri, colegi, vecini, in special daca sursa neintelegerilor este din perioada decembrie anul trecut sau lunile martie, aprilie din anul acesta, acum este timpul concilierei. Inclusiv in cazul despartirilor dintre soti sau doar o relatie de iubire. Fiecare, intr-o anumita masura, vom reinnoda o relatie din trecut. Se rezolva diferente si se recastiga echilibrul si increderea. Acum este timpul sa aratam celor dragi ca-i apreciem, ca-i iubim si ca prezenta lor in viata noastra este un lucru pozitiv. In acest weekend sunt favorizate intalnirile sentimentale. E bine sa cautam locuri pline de romantism. Exista o mare dorinta de socializare, de a lasa impresii bune in jurul nostru. Vom avea parte de un weekend in care vom rasfata si vom fi rasfatati.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.