Horoscop energia astrala a zilei, perioada 18 – 24 august 2014

horoscop perioada 18 - 24 august 2014Energia astrala a zilei, 18 august 2014
Incepem saptamana pe un fond astral usor tensionat. Ce se intampla in realitate? Tot ce am planuit zilele trecute, proiecte profesionale, calatorii de agrement vor trebui reanalizate. Ele nu vor putea fi concretizate conform vechilor planuri. Apar din senin noi provocari, asta in cel mai fericit caz. Am vrut sa pornim pe un drum si ne trezim ca trebuie sa ne implicam in mai multe proiecte, in mai multe directii. Cert este ca diverse necesitati neluate in calcul, vor trebui sa fie rezolvate. O zi plina de agitatie, miscare si idei cu duiumul. Sa fim atenti la comunicare si la posibile greseli in actele scrise, in special daca e vorba de contracte prin care ne asumam obligatii pentru perioade mari de timp. Sa fim optimisti, toate nelinistile de azi, se va rezolva favorabil maine.

Energia astrala a zilei, 19 august 2014
Incepem ziua construind strategii. Vrem sa detinem un anume control, echivalent cu monopolul, fiecare pe un domeniu de viata, in functie de astrograma personala. Suntem foarte curiosi, persiasivi si avem o atitudine usor insolenta, poate si pentru faptul ca simtim ca mergem pe un drum triumfator. Sunt favorizate lucrarile si prezentarile de proiecte in plan profesional, interviurile, si tot ce inseamna intruniri. In iubire, traversam momente in care prin inteligenta si sarm, reusim sa “sucim” capul celor de sex opus. Azi gasim semeni pe care ne vom putea baza in viitor, care ne vor ajuta la nevoie sau care ne vor sustine interesele in fata unor terte persoane.

Energia astrala a zilei, 20 august 2014
Pana la amiza suntem framantati de ganduri. Creste dialogul interior. Cauza: trebuie sa terminam ceva, sa finalizam si foarte probabil suntem in intarziere sau contratimp cu ceva anume. la amiaza gasim solutiile. Azi ne favorizeaza receptivitatea la ideile altora, la sugestii lor. Astfel aducem in sistemul propriu de gandire elemente noi, ce ne fac sa iesim din constrangerile momentului. Dupa amiaza este favorabila domeniului sentimental. Discutiile sincere vor adanci sentimentele si vor consolida legatura. E bine sa incheiem ziua cu o masa bogata, intr-un mediu intim, familial, unde normele sociale nu au ce cauta.

Energia astrala a zilei, 21 august 2014
Azi avem parte de cateva surprize frumoase. Ne vom centra pe familie, pe confort, vom cauta sa ne creem o atmosfera de relaxare. Dealtfel, sunt favorizate tot ce inseamna schimbare in plan personal, intim, incepand de la cure de slabire si dezintoxicare, pana la reconsiderarea atitudinii in relatiilor cu rudeniile sau membrii ai familiei. Suntem mai buni, generosi si mai intelegatori. Vom trai acel sentiment ca viata e scurta si atarna de un fir prea sensibil. Avem parte de emotii care aduc liniste, impacare si multumire. Viata personala va cunoaste o frumoasa schimbare de sens. In plan profesional finalizam si predam o lucrare.

Energia astrala a zilei, 22 august 2014
Discutam azi despre puterea vointei, despre tenacitate si responsabilitate, spre a rezolva orice situatie. Vom avea nevoie de aceste calitati pe care astrele ni le ofera. E final de saptamana. Gandul nostru e mai mult spre weekend. In cazul fiecaruia se va pune problema de a duce ceva la bun sfarsit. Trebuie sa acordam atentie acestui aspect. Orice lucru neterminat azi, ne va aduce neliniste saptamana viitoare. Punem sentimentele pe locul doi si responsabilitatea pe lucul unu. Sa ne ferim de a forta lucrurile spre atingerea propriilor interese. Actionam rabdatpori si constanti. Astfel efortul nostru va fi incununat de succes si rasplata materiala va fi peste asteptari.

Energia astrala a zilei, 23 si 24 august 2014
In acest weekend, fiecare va avea parte de lucruri extreme. Pentru majoritatea dintre noi va fi raiul pe pamant. Pentru ceilalti… Mare atentie in relatiile amoroase clandestine. In domeniul sentimental, ar fi bine ca fiecare sa isi cunoasca locul, altfel discutam de final si inceput. Sa vedem partea pozitiva. Ne vom mobiliza mai mult ca niciodata sa facem sau sa aducem ceva valoros in viata noastra. Vrem sa aratam lumii cine suntem si mai ales ce dorim cu adevarat. Ar fi indicat ca toate ideile, dorintele ce ne trec prin minte sa le scriem pe hartie si incepand de saptamana viitoare sa le punem in practica. Peste o saptamana sa recitim hartiuta, si in functie de ce am realizat, ne vom da seama cu adevarat, cat de multa vointa avem spre a face acele lucruri care ne aduc bucurie si placere. Astrele ne ofera forta interioara necesara spre a ne accepta destinul si a merge cu veseli si cu zambetul pe buze pe acel drum.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.