Horoscop energia astrala a zilei, perioada 11 – 17 august 2014

horoscop saptamana 11 - 17 august 2014Energia astrala a zilei, 11 august 2014
Energiaastrala de azi activeaza o multime de calitati personale legate de comunicare , cooperare si parteneriate. Pe primul loc este relatia cu persoana iubita. La fel de importante sunt parteneriatele comerciale. Azi legam usor prietenii, norocul ne aduce mai aproape de semenii ce ne pot oferii ajutor. Speranta este vizibila si factorul protectie este evident. Ca parte negativa exista o puternica dorinta de exagerare a importantei evenimentelor zilei. E bine sa ne plasam intr-un registru concret al pasilor realizabili in perioada imediat urmatoare si sa fim relaxati. Sunt favorizate apropierile de prieteni si discutii concrete despre problemele fiecaruia. Ne vom incuraja unii pe altii intr-un mod concret si constienti de diversele implicatii ale actiunilor puse la cale.

Energia astrala a zilei, 12 august 2014
O zi cu o atmosfera de basm. Astazi trebuie sa fie vizibila acea schimbare pe care o dorim de cativa ani incoace. La fiecare conform astrogramei proprii. Cei care vor avea azi o zi tensionata, inseamna ca au doua mari probleme. prima este lipsa credintei si a doua este lipsa respectului de sine. Important este sa acceptam cu seninatate tot ce vine spre noi. Este un moment de gratie divina in care astrele ne ofera in modul cel mai concret forta necesara parcurgerii unui nou segment de viata. E vorba atat de energie fizica cat si de energie psihica. Sunt convins ca fiecare va trai azi o zi magica. Vom avea sentimentul ca viata e pe cale sa inceapa.

Energia astrala a zilei, 13 august 2014
Un aspect important al zilei este ca avem sansa de a ne accepta pe noi insine asa cum suntem in acest moment, cu calitatile, dar mai ales cu defectele si autoblamarea privind nerealizarile. Sunt favorizate actiunile care privesc impozitele datorate statului, rambursari si renegocieri de credite sau administrarea banilor ce ne-au fost incredintati. Traversam o zi pe placul sufletului nostru. Vom avea parte de complimente, rasfat, daruri si multa tandrete. In aceiasi masura vom oferii si noi celor apropiati atentie si dragoste. Dealtfel azi e mai important ceea ce oferim decat ce primim. Daca dorim ca azi sa facem curatenie, atat la propriu cat si la figurat, indiferent ca discutam de relatii personale, obiecte ori despre propriul corp, e bine sa o facem.

Energia astrala a zilei, 14 august 2014
Pe parcursul acestei zile se va gasi cineva sa ne scoata de pe fagasul normal, sa ne induca o stare de irascibilitate. In functie de astrograma personala, problema va tine efectiv de bani, sex sau putere de decizie. Nu trebuie sa ne punem problema daca e de bine sau de rau. Totul tine de necesitatea unei schimbari sau transformari. Viata este o evolutie personala continua. Teoretic ii spunem karma. Practic sunt o serie de obligatii personale ce trebuie traite si depasite cu maturitate si respect pentru fiecare suflet cu care interactionam. Important pentru aceasta zi este sa ne gasim locul intr-o noua configuratie a vietii. Sa gasim acel echilibru intre propriile decizii versus influenta acestora asupra relatiilor sociale si familiale.

Energia astrala a zilei, 15 august 2014
Prin evenimentele acestei zile se face lumina. Vedem clar diferentele. Fie ca e vorba de relatia cu persoana iubita, fie in cadrul diverselor colaborari. Impulsurile launtrice ne vor indrepta sa ne afirmam individualitatea. E posibil sa ne trezim ca actionam impulsiv si instinctiv. Vrem sa spunem adevarul. Ziua de azi nu duce neaparat spre ruperea de relatii. Practic limpezim situatia, clarificam pozitia si scopul nostru in raport cu ceilalti. Este zi de sarbatoare religioasa, Adormirea Maicii Domnului. E bine sa fim mai toleranti si mai frumosi. Sa nu uitam ca frumusetea este data si de atitudine, de bunavointa si comportament. Aceasta zi aduce lumina.

Energia astrala a zilei, 16 si 17 august 2014
Intram in weekend cu gandul sa facem exact ce ne dorim. Cu incapatanare si hotarare. Avand in vedere trazitele din aceste zile, imi e greu sa spun ca vom avea un final de saptamana linistit si placut. Vom avea impresia ca interlocutorii ne asculta punctul de vedere, insa vor face tot cum vor vrea ei. De parca am fi vorbit la pereti. Vom trai sentimentul ca ceva lipseste sau nu avem tot ce ne trebuie pentru a avea parte de un rezultat optim. Tocmai in astfel de situatii ireconciliabile sau in care lipseste acea atmosfera calma, iese la iveala adevaratul nostru caracter. Acum avem ocazia de a ne arata valoarea proprie. Acum putem sa aratam in ce masura suntem experti in psihologia umana. Acum aratam in ce masura putem sa patrundem in psihicul celorlalti si sa le intelegem motivatiile, trebuintele si necesitatile lor. Aici este “cheia” unui weekend placut: echilibrul intre focalizarea asupra propriilor interese si repercursiunile acestora asupra celor din jur.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.