Horoscop energia astrala a zilei, saptamana 4 – 10 august 2014

horoscop saptyamana 4 - 10 august 2014Energia astrala a zilei, 4 august 2014
Aliatul nostru in aceasta zi este vointa si tenacitatea. Vom avea succes in urmatoarele domenii de viata: relatia cu autoritatile si colaborarea cu patenerul de viata. Primim ajutorul astrelor in tot ce implica colaborare pe termen lung. Descoperim azi natura ascunsa a tuturor lucrurilor. Activitatile de azi necesita multa atentie si decizii prompte. Ne vom descurca, si acesta este cel mai important lucru. Multi vom vrea sa facem azi, sa incepem mai degraba, un sir de schimbari. Neaparat trebuie sa apelam la ajutorul si munca altora, pe care trebuie sa o retribuim corect. Pentru schimbari in casa cautam un decorator, pentru schimbari de imagine un specialist al domeniului.

Energia astrala a zilei, 5 august 2014
Pana la amiaza vom avea sentimentul ca vom reusi singuri in activitatile zilei. Dupa amiaza vom avea o usoara urma de regret ca nu am apelat si la altcineva. Sigur ar fi iesit mult mai bine sau profitabil. Trebuie sa privim aceasta zi ca pe o experienta necesara si utila chiar de maine. Avem parte de o buna rezistenta fizica si un o atitudine mentala optimista. Azi evitam sa detinem controlul in relatiile romantice. Ca sa avem parte de o zi frumoasa trebuie sa fim deschisi initiativelor, sa acceptam si alte puncte de vedere, si mai ales daca trebuie sa ne deplasam intr-un anume loc, sa o facem. Miscarea fizica, calatoriile, orice iesire in aer liber, ne energizeaza.

Energia astrala a zilei, 6 august 2014
Daca ieri ceva nu s-a rezolvat multumitor, cu siguranta azi situatia se va corecta si rezultatele vor fi peste asteptari. O zi superba din toate punctele de vedere. In iubire avem parte de clipe minunate, in afaceri se vad rezultate concrete, acasa sau in calatorii totul decurge dupa asteptari. orice ne-am propus mai demult, idei care acum s-au ivit, scopuri pe care ni le dorim… trebuie sa incepem de azi sa le punem in aplicare. Sigur ca exista si riscuri ca de exemplu: sa exageram cu lauda de sine, sa devenim autoritari, orgoliosi si increzuti peste masura. Vor fi cazuri izolate si rare Dar, pana la urma inclusiv acest tip de comportament este o lectie de viata utila in viitor.

Energia astrala a zilei, 7 august 2014
Azi ne cunoastem interesul si scopul. E bine sa ne grabim, sa fim in permanenta miscare. Avem curaj si inspiratie divina. Toate actiunile vor fi corect directionate. “Am avut noroc!”, acestea vor fi cuvintele rostite la finalul zilei. Este o zi favorabila practicilor spirituale. Trigonul perfect dintre Marte si Neptun retrograd in semne de apa, va aduce o implinire o implinire sufleteasca de zile mari. In plan sentimental vom avea parte de o reverie. Unii dintre noi vom experimenta o atractie sexuala hipnotica. Cei care lucreaza in domeniul artei vor cunoaste azi adevarata inspiratie creatoare divina. Spre seara vom avea sentimentul ca am trait o zi de poveste si ne vom simtii secatuiti de energie. Vom cadea franti, rapusi de o dulce oboseala.

Energia astrala a zilei, 8 august 2014
Calm si rabdare in acest final de saptamana. Suntem la festivitatea de premiere a astrelor. Vor mai fi si alte zile de acest gen in acest an, acum e doar un inceputul finalului. Cei care din luna martie incoace au stiut sa ia decizii corecte in situatii limita vor primii recompense: materiale, financiare, sentimentale sau de sanatate. Vor vedea cum in aceasta zi, se deblocheaza noi oportunitati, se implinesc dorinte si asteptari. Din pacate, la aceasta festivitate astrala se vor da si sanctiuni, pentru cei care in ultimele 6 luni au manipulat, au fost posesivi, cei care au refuzat sa se regenereze, sa accepte transformarea proprie ca motor evolutiv conform cu noile cerinte ale vremurilor. Ei vor avea parte de purificare karmica, respectiv limitari, blocaje si cumpene. Sa fim optimisti, minuni se intampla si in ceasul al doisprezecelea. Nu aduce anul ce aduce ceasul.

Energia astrala a weekend-ului, 9 si 10 august 2014
In acest weekend energia astrala este la cote maxime, datorate Lunii pline din zodia Varsator. Aceasta trebuie canalizata conform zodiei unde se afla Uranus guvernatorul Varsatorului, respectiv in Berbec. In acest weekend este bine sa folosim aparatura electronica din bucatarie, dar si dispozitivele electronice de comunicare, telefon, laptop, tablete strict pentru minimul necesar. Riscul ca ele sa fie suprasolicitate este real. In schimb e vremea comunicarii asa cum se facea odinioara, nu cu multi ani in urma: “face tot face”. E recomandat sa socializam, sa ne intalnim in grupuri mici (familiale, colegiale) si sa iesim din jungla urbana. Incotro? Oriunde, nu directia este importanta, cat mijlocul de locomotie. Acesta trebuie sa fie cat mai simplu, de ex: bicicleta, caruta, ideal ar fi pe jos. Sa se i-a decizii instante, imprevizibile si nonconformiste. Primul gand e cel bun. Vom avea astfel un weekend ce nu va fi uitat repede. Deasemenea este un timp perfect pentru impacare, reconciliere si uitarea unor vechi animozitati.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.