Horoscop energia astrala a zilei, perioada 30 iunie – 6 iulie 2014

horoscop 30 iunie 6 iulieEnergia astrala a zilei, 30 iunie 2014
Incepem saptamana intr-o nota superoptimista. Avem motive reale. Aceasta Luna noua din semnul Racului, pe care tocmai am traversat-o, anunta un nou inceput. Cu fiecare zi ce trece vom simtii cum energia mentala si fizica creste pogresiv. Sunt favorizate cumparaturile produselor exotice, de lux si arta. Profesional, vom observa din partea superiorilor o atitudine de sustinere si apropiere reala pentru subordonati. Important este sa tratam azi cu respect pe toti cei din jurul nostru. Azi ne putem promova ideile intr-un mod profitabil prin prezentari si demonstratii. In plan sentimental apar oportunitati noi pentru celibatari. In cazul cuplurilor relatia avanseaza spre noi nivele de intelegere si armonie. O zi minunata se arata.

Energia astrala a zilei, 1 iulie 2014
Astazi vom tine cu tot dinadinsul sa iesim in evidenta. Vom avea tentatia de a mari miza in conjucturile evenimentelor. Fiecare pe domeniul de viata confirm astrogramei natale. Cat timp ne vom respecta interlocutorii, totul va decurge perfect. In aceasta zi, ceva frumos in domeniul sentimental sau profitabil in domeniul financiar se va intampla. Posibil ca tocmai acest aspect sa ne impulsioneze spre mize mai mari. Se rezolva situatii tensionate vechi, motiv pentru care vedem cum proiecte gandite acum 5…10 zile au toate sansele sa prinda viata. Dupa amiaza vom simtii efectiv cum gandurile noastre se limpezesc si devin clare precum cristalul. E bine ca azi sa fim creativi.

Energia astrala a zilei, 2 iulie 2014
Azi ar fi benefic sa ne gandim la ce situatie conflictuala sau tensionata ar putea apare spre finalul saptamanii cu privire la relatia cu o institutie de stat, cu un sef ierarhic ori cu cineva caruia ii datoram ceva. Identificand-o, e bine sa incepem de pe acum demersurile necesare de rezolvare. Vom avea parte astfel de un final frumos al saptamanii. Este posibil ca tocmai inceputul unei actiuni de azi sau maine sa fie cauza acestor blocaje de care ziceam. Important este ca energia astrala ne sustine si ne ofera solutii favorabile. Asadar mergem inainte, fiecare cu credinta proprie. Obtinem rezolvari sau finalizam ceva de la finalul lunii mai. Lasand la o parte multele drumuri ce trebuie facute azi si diverse acte de semnat, avem toate sansele de a trai o zi minunata.

Energia astrala a zilei, 3 iulie 2014
Azi avem parte de o zi plina. Nu vom avea timp nici sa mancam. Despre romantism si iubire nici o sansa. Nu exista timpul necesar. O persoana de sex opus ne va impulsiona, fie prin critica, fie prin lauda. Nici nu are importanta acest aspect. Important este sa ne urmarim interesul, neaparat insotit de corectitudine. E favorizata munca de cercetare, de control, de prelucrare a datelor si informatiilor, precum si a incheierii de contracte. Azi gandim in perspectiva si vom avea o viziune pe termen lung. Daca avem azi sentimentul ca nu putem vorbi clar sau nu putem transmite corect o intentie, din diverse motive, atunci sa aratam prin fapte si atitudine. Vor fi bine si corect intelesi.

Energia astrala a zilei, 4 iulie 2014
Situatii exterioare de vointa noastra ne vor obliga la un anume comportament asemanator unei supuneri neconditionate. Nu avem alta solutie decat aceea de acceptare. Este o stare de tensiune. Contrar asteptarilor, energia astrala a acestei zile aduce transformare obligatorie si benefica pentru viitor. Practic, astrele creeaza conditii optime pentru viitorul nostru. Suntem obligati sa refacem calcule, sa redistribuim resurse financiare sau sa reevaluam parteneriate. Important in aceasta zi este sa ne achitam de sarcini cu corectitudine si un grad de modestie. Sa ne suflecam manecile si sa ne punem pe treaba. Prosperitatea de maine se regaseste in munca de azi.

Energia astrala a zilei, 5 si 6 iulie 2014
In acest weekend invatam ca nu vom reusi sa creem o alta realitate decat aceea la care ne gandim. Cine seamana vant va culege furtuna. Sunt zile in care se simte presiunea karmei. Norocul e de partea celor optimisti si cu principii morale inalte. Contextul de imprejurari ne pune in fata adevarul. Depinde de noi daca vom cadea prada frustrarilor si regretelor sau vom aprecia realist cu vointa si curaj noile situatii. Credinta si speranta intr-un viitor luminos face minuni in acest weekend. In cateva cuvinte, cei tristi se vot intrista mai mult, cei veseli si optimisti se vor bucura si mai mult. Trairile si sentimentele interioare vor fi amplificate.

Astredamus

2 Comments

  1. Pentru perioada 4-6 iulie ne spuneti si noua ceva? Mai ales cum se va finaliza conflictul de la sfarsitul saptamanii, care la unii e inceput deja?

    • Am scris. E important modul in care energia noastra din weekend va fi canalizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.