Horoscop energia astrala a zilei, perioada 14 – 20 iulie 2014

Horoscop perioada 14 - 20 iulie 2014Energia astrala a zilei, 14 iulie 2014
Zilele ce urmeaza le putem numi pe buna dreptate “saptamana luminata”. E un pod intre doua lumi diferite. Neincrederea si suspiciunea de pana acum vor fi inlocuite cu optimismul si bucuria zilelor ce vin. De la primele ore ale diminetii suntem canalizati de astre si vedem doar propriile scopuri. Azi putem incepe sa ne creem strategii si o retea de relatii care sa sprijine si sa intensifice implinirea obiectivelor. Daca pana acum am simtit o oarecare teama si neliniste vizavi de un anume mod de abordare, astazi calcam in picioare constrangerile si chiar responsabilitatile. Sa fim atenti la limitele bunului simt. Azi gandim astfel: stabilim obiectivul si ulterior vor apare si prietenii sau protectorii necesari implinirii acestuia. E valabil in toate domeniile de viata.

Energia astrala a zilei, 15 iulie 2014
Ziua de azi e fenomenal de buna. Ne vom simtii ata de bine incat multi dintre noi nu vom misca un deget. Ne vom complace in propria mediocritate. Ceilalti, majoritari, vom lucra si actiona ata de eficient, incat vom scoate maxim de profit cu minim de efort. De ce vor exista aceste doua moduri diferite de comportament? Pentru ca azi trebuie sa constientizam ca un eveniment sau lucru nu are propria existenta, ci este dependent de mintea ce la creat. Secretele reusitei pe azi sunt: (1)evitam sa intram in competitie indiferent de forma ei, si (2) in cazul unui blocaj, ne sa schimbam modul in care vedem lumea. Ziua de azi se va incheia maine.

Energia astrala a zilei, 16 iulie 2014
Ziua de azi e continuarea celei de ieri. Ziua este extrem de favorabila nativilor ce activeaza in domeniul artelor frumoase. Noi, ceilalti, ar trebui sa luam exemplu lor. Asa cum ei traspun imaginatia in concret si noi vom reusi sa ne materializam dorintele. Trairea interioara, gandurile de azi vor lua o forma solida si reala. Trebuie sa credem ca orice este cu putinta. Daca ni se pare ca este peste puterile nostre, atunci cineva de sus, din alte lumi ne va oferii ajutorul. Pentru unii va fi o minune, pentru altii va fi o persoana reala de la un nivel superior, ierarhic sau social, iar in unele cazuri va fi vorba de obtinerea unor resurse materiale de acolo de unde nu se asteapta. E bine ca azi sa punem un banut in cutia milei sau in mana care ne cere ajutorul.

Energia astrala a zilei, 17 iulie 2014
Azi exista multa energie fizica. Vom fi intr-o permanenta miscare. Graba si impulsivitatea ne vor crea drumuri inutile. Important este ca aceasta energie astrala trebuie consumata. Incolteste in mintea fiecaruia un proiect, un plan, o dorinta. Ea prinde un contur clar. Insa pe moment exista o discrepanta intre resursele necesare si intentie. In zilele urmatoare se va rezolva benefic. Pe moment insa ne creaza o tensiune ce se manifesta prin miscare grabita si dezordonata. O ora de activitate sportiva in aceasta zi sau rezolvarea sarcinilor zilnice mergand pe jos, va consuma energia si ne va relaxa. Azi se vad castiguri materiale dar si discutii energice pe tema utilizarii acestora.

Energia astrala a zilei, 18 iulie 2014
Evenimentele de azi au natura karmica. Ele vor ridica un val, o perdea, lasand la final sa se vada o raza de lumina. Pe acest considerent, azi, fiecare vom avea parte de ceva neasteptat, brusc si vijelios. Posibil o veste neasteptata, mai putin placuta. Trebuie sa fim atenti la eventuale conflicte verbale in familie, datorat unor neintelegeri la cumparaturi sau cu privire la o calatorie. Conflictele de azi se vor rezolva in weekend sau peste o saptamana. Pana la urma aceasta stare de agitatie este benefica fiecaruia. Ea va releva o situatie concreta, un context clar de imprejurari, in care planurile de ieri se vor putea materializa. Contextul este favorabil castigurilor materiale.

Energia astrala a weekend-ului, 19 si 20 iulie 2014
Prima parter a zilei de sambata este usor mai tensionata. Ulterior vom da cartile pe fata in sensul bun al cuvantului. Se vor face compromisuri, reconcilieri si impacari in sanul familiei. In fiecare casa va avea loc un eveniment placut. Ca sa avem un final de saptamana de zile mari, e bine sa evitam imbracamintea extravaganta si comportamentul excentric. Va exista dorinta launtrica in fiecare de a iesi in evidenta, de a se da mai important decat este in realitate. Sa ne pastram aceste dorinte, deoarece avem la dispozitie un an de azi inainte ca sa aratam celorlalti cine suntem si de ce suntem in capabili. O vom face cu varf si indesat. Ne “ajuta” Jupiter si Luna Neagra din Leu. Un weekend in care vor avea loc multe discutii in interiorul familiei, in principal cu tonul blandetii. Un gratar, o iesire la iarba verde sunt ideale.

Astredamus

2 Comments

  1. Ne-am bucura daca saptamana urmatoare schimbarile nu ar fi asa drastice si nu ne-ati lipsi de previziuni. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.