Horoscop Varsator – 2014

Varsator 2014Nativii din zodia Varsator, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie anul 2014 este plin de proiecte, activitati profesionale si multa munca. Obiectivitatea, seriozitatea si focalizarea pe scopul propus, fara implicatie emotionala conduce la succes si rezultate financiare peste asteptari.

Activitatile intelectuale, initiativele curajoase din 2014 aduc nativilor avansare profesionala si recunoastere sociala. Contractele si colaborarile cu strainatatea, deplasarile in interes de serviciu, studiile de perfectionare sau de recalificare sunt avantajate astral.

In plan sentimental cei singuri sunt avantajati. In primavara vor intalni “marea iubire”. Este o relatie karmica, o finalizare sentimentala, pozitiva ce vine din trecut. Daca relatia va dura pana in august, atunci spre finalul anului are toate sansele sa se oficializeze. Cei casatoriti vor avea un an linistit in plan sentimental.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Pana in luna martie Varsatorii sa-si tina coloana vertebrala dreapta in primul rand, si in general sa fie atenti la sistemul osos. Atitudinea optimista si gandirea pozitiva pe intreg parcursul anului ii va ferii de orice neplacere fizica.

In plan financiar, in ultimele luni ale anului vor avea parte de o mostenire, o donatie, un bun imobiliar, ceva asemanator unui miracol financiar.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.