Horoscop Capricorn – 2014

capricorn 2014Nativii din zodia Capricorn, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie, se afla intr-un proces major de schimbare, de transformare ce a inceput de un an si ceva si va mai continua inca un an. Anul 2014 aduce o relativa stabilitate, mai degraba va fi o impresie falsa ca dificultatile incep sa fie depasite. Rezolvarea definitiva vine anul viitor in 2015. In acest an, sunt doua variante: (1) solutiile gasite vor fi cele corecte si de viitor, insa abia in anul 2015 vor putea fi puse in practica si se vor veni rezultatele asteptate, si (2) se vor gasi solutii care vor lasa impresia ca rezolva situatia, insa nu vor fi cele corecte, adevarata rezolvare va fi gasita in primavara lui 2015.

Pe motivele expuse mai sus Capricorni vor face in anul 2014 numai “prostii”. Sa ma explic: Viata Capricornilor trece printr-o schimbare majora, obligatorie. Reperele lor din trecut se naruiesc. Nimic din ce a fost nu mai e valabil. Dispar punctele de reper din viata lor. Capricornii aflati la inceput de drum, si cei care sunt pe final de cariera… considera oarecum normala aceasta situatie. O accepta cu oarecare lejeritate. Cel mai dificil este pentru nativii aflati in faza de apogeu a carierei. Ei se trezesc efectiv in “aer”. Trebuie sa-si construiasca un nou fundament pentru a-si pastra functia sau locul de munca.

Aceasta instabilitate profesionala ii face pe Capricorni sa-si indrepte atentia spre familie si camin. Este un refugiu extrem de periculos. E o fuga din calea responsabilitatilor sociale si profesionale. Si astrele il vor taxa. (Exceptiile tin de astrogramele personale.) De aici apare un cerc vicios. Primul domeniu de viata afectat este sanatatea. Al doilea domeniu este cel al vietii de familie unde vor apare necazuri. In cel mai rau caz problemele se vor ivi in planul stabilitatii emotionale prin depresii si stari de irascibilitate.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Cauza tuturor este fuga de responsabilitatile profesionale, evitarea si sustragerea din fata deciziilor cu impact socio-profesional. Trebuie sa se schimbe, sa accepte noile conditii din prezent, care sunt total diferite de conceptia lor intiparita de-a lungul ultimilor 14 ani.

Dintre toate zodiile, Capricornii vor fi cei mai afectati in anul 2014. Decizii peste decizii… una mai proasta ca alta. DAR, urmare a acestor lectii de viata, ei vor fi primii care vor depasii cu brio aceasta criza de sistem. Din 2015 inainte vom privii cu “invidie” cum Capricornul inainteaza hotarat pe drumul succesului.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.