Horoscop Sagetator – 2014

sagetator 2014Nativii din zodia Sagetator, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie, anul 2014 vine cu provocari pentru destin. O mica parte deja au luat “contact” cu aceste evenimente. Numai placute nu au fost. Marea majoritate a Sagetatorilor se vor confrunta acum cu ele. Ma straduiesc sa fiu optimist.

In acest an trebuie sa acorde mare atentie la ce isi doresc. Doar ceea ce este in conformitate cu destinul din astrograma proprie le va fi favorabil. Orice altceva, va genera confuzie, deziluzie si angoase. Din acest considerent, daca pornesc undeva, decid sau actioneaza intr-o anumita maniera, si apar diverse semne care ii fac sa se opreasca de pe acel drum, ar fi bine sa mediteze cu mai multa atentie la acea actiune. Exemple: scapa ceva din mana, se strica masina, aluneca, se lovesc din greseala (nu neaparat cu urmari grave), se sparge ceva, se arde un bec, etc. Sunt semen divine. Mai cu seama in situatiile in care vor sa treaca peste conjuncturi ce le dau un sentiment de incatusare.
Anul 2014, pentru Sagetatori, aduce maturizare si finalizare. Ii face sa se gandeasca la tot ce a fost si ce ar putea fi in viitor. De la proiecte, la relatii, atat sentimentale cat si comerciale. Acestea nu trebuie rupte ci mai degraba trebuie extras din ele intreaga valoare, atat materiala cat si spirituala. Scopul evenimentelor? Pregatire pentru un salt evolutiv. Cu provocari noi, cu situatii noi, superioare calitativ.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

In plan sentimental nu inseamna neaparat despartiri, dar cu siguranta anul 2014 va pune relatia intr-o noua postura, va aduce noi aspecte parteneriale delicate, care pana acum erau ignorate, iar acest an le pune in prim plan. Sunt situatii care forteaza pana la limita. Depasirea acestora va dura doi ani. Cei necasatoriti isi vor intalni partenerul karmic.  Cu mici exceptii (date de astrograma personala) ar fi indicat sa mai astepte cu nunta.

Calatoriile sunt un aspect foarte important in acest an. Cu cat mai departe, cu atat mai bine. Din fiecare calatorie Sagetatorii vor invata ceva util pentru destinul lor. Nu exagerez daca spun ca unii vor face calatoria vietii lor, benefica si inaltatoare. Peste vreo 20 de ani va mai fi ceva asemanator.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.