Horoscop Pesti – 2014

pesti 2014Nativii din zodia Pesti, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie, atentia lor se va indrepta pe intreg anul 2014 spre latura financiara. In lunile martie, aprilie si mai sunt posibile unele pierderi. Le vor evita in masura in care vor tine cont de ceea ce le spune intuitia. Ei vor simtii ca ceva nu este in regula. Vor lua masuri, se vor regrupa, vor face schimbari la contractele ce se afla in derulare si vor trece cu pierderi minime. Per ansamblu in 2014, conturile lor vor creste mult peste asteptari. Doua conditii trebuie sa le indeplineasca, obligatoriu: (1) plata tuturor taxelor catre institutiile statului, si (2) sa-si achite toate datoriile pe care le au, atat la institutii financiare cat si la persoane fizice (prieteni, rude, asociati…).

In planul familiei, anul 2014 scoate la iveala secrete deloc placute, pastrate multi ani in interiorul caminului de ambii soti sau un secret ascuns de unul din ei. Vor trebui sa faca fata unor situatii delicate. Situatia se va agrava in cazul in care secretul este de natura sexuala. Daca este vorba de o relatie sentimentala ascunsa, despartirea este aproape o certitudine. Contextul tine de astrograma personala a fiecaruia.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Domeniul sanatatii nu ar trebui sa fie afectat. Indreptarea intregii energii a nativului Pesti spre chestiunile financiare inlatura orice problema medicala. In 2014 orice boala este o pedeapsa astrala ca nativul nu-si indreapta atentia spre a face bani.

Un remediu astral pozitiv il reprezinta activitatile creative sau hobby-ul. Vor deveni o sursa importanta de venit suplimentar.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.