Horoscop Taur – 2014

taur 2014Nativii din zodia Taur, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie, anul 2014 aduce schimbari importante la locul de munca si in planul sanatatii. Lunile mai si iunie vor fi cele mai active perioade ale anului. Atunci se vor produce schimbarile asteptate sau nu.

Cine se afla in cautarea unui loc de munca sau cine vrea sa-si schimbe locul de munca pentru unul conform pregatirii sale profesionale si asteptarilor in acest an, are toate sansele de partea lui. Nativii din zodia Taur au noroc in actele incheiate, e chiar indicat sa-si puna toata increderea in hartiile scrise. Sa se bazeze pe comunicare. O discutie banala, o simpla intalnire sau intr-un moment aflat pe parcursul unei calatorii, va aduce acestora solutia pe care au cautat-o in ultimii trei ani. Sa nu faca reprosuri colegilor sau sefilor ierarhici, deoarece ele se vor intoarce cu efect negativ asupra propriei persoane.

Trebuie sa tina cont ca responsabilitatea aduce succesul. Sa fie constienti ca faptele sunt mai importante decat declaratiile. Acest an poate insemna sfarsitul unei karme profesionale. Daca au avut dusmani ascunsi, acestia, fie vor murii, fie se vor retrage de nevoie din drumul nativului Taur. Anul 2014 aduce confort material dar si cheltuieli pe masura.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Domeniul sanatatii este sensibil in acest an. Necanalizandu-si energia in munca, in avansare profesionala sau sa aduca imbunatatiri la locul de munca, chiar schimbare daca o considera necesara, atunci vor intampina boli acute. Ignorarea simptomelor va conduce in timp la cronicizare. Pe parcursul anului vor avea parte de un incident colectiv, de o situatie periculoasa din care vor scapa ca prin minune. E un semn, un motiv de meditatie pentru nativi. Anul acesta vor gasii remedii medicale si tratamente optime cautate de cativa ani incoace.

In partea a doua a anului Taurii au sprijin astral in obtinerea unor proprietati imobiliare. Vor putea sa faca investitii favorabile pe termen lung. Operatiunile comerciale si castigurile aferente sunt favorizate.

In plan sentimental, partea a doua a anului 2014 este ideala pentru cei singuri spre a-si gasi jumatatea. Cei casatoriti isi pot consolida pe baze trainice relatia casnica. O sarcina neplanificata va surprinde intreaga familie.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.