Horoscop Berbec – 2014

berbec 2014Nativii din zodia Berbec, inclusiv cei care au ascendentul in aceasta zodie, anul 2014 vine cu schimbari importante pe domeniul relational. Cei care sunt singuri, in a doua parte a anului isi vor gasii partenerul ideal. In pofida riscului ca relatia sa nu dureze (depinde de astrograma personala a fiecaruia), exista certitudinea unei relatii sentimentale incantatoare (atat cat va dura).

Nu acelasi lucru il pot spune despre cei casatoriti. In acest caz riscul despartirii este maxim. Nativii cu aceasta zodie pe ascendent vor simtii in anul 2014 cum intreaga structura parteneriala se clatina. O iubire aparuta din senin va pune jar pe foc. Aceste previziuni negative vor fi inlaturate in familiile unde va apare un nou membru, nunta unui copil sau un proiect comun de amploare ce implica consumul energiei astrale intr-un scop comun.

Din punct de vedere al finantelor Berbecii vor avea un an favorabil. A doua parte a anului va fi mai buna decat prima. O achizitie importanta, cu precadere imobiliara va marii averera familiei. Unii vor avea parte de mostenire sau o donatie de mare valoare.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

In plan profesional se intrevede un an stabil, fara schimbari importante. Nu vor fi schimbari radicale nici in ce priveste salariul. Lucrurile vor sta diferit in cazul celor care au firme, patroni si administratori de societati comerciale. In cazul lor, prima jumatate a anului 2014 va aduce schimbari neanticipate in ce priveste parteneriatele firmei proprii. Contracte parteneriale vechi si stabile se vor finaliza prin evenimente regretabile si neplacute la care acum nici nu se gandesc. A doua jumatate a anului 2014 va aduce o relansare si umplerea golului lasat de primele luni ale lui 2014.

Sanatatea nativilor Berbec va fi buna spre foarte buna pe intreg parcursul anului 2014. Orice mici neplaceri pe acest aspect vor fi neglijabile si se va simtii in special in primele luni ale anului.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.