Horoscop Gemeni – 2014

gemeni 2014Nativii din zodia Gemeni, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie anul 2014 aduce castiguri materiale importante din munca si creatie proprie. Luna iunie este o perioada foarte favorabila, de care trebuie profitata. Este importanta credinta in propria capacitate si actiuni concrete indreptate spre valorificarea propriului talent. Cine va sta, ii va sta si norocul.

Despre bani, numai de bine. In partea a doua a anului vor avea parte de multe calatorii. Vor semna acte importante, de mare valoare financiara. Este important ca nativii Gemeni sa se concentreze pe o creatie proprie, spre un hobby. Activitatile artistice sunt cele mai favorizate astral. In masura in care vor gasi placere in ceea ce fac, in aceeasi masura vor avea parte si de castiguri financiare.

In familie, eventualele neintelegeri vor fi ignorate si trecute cu vederea, datorita fie castigurilor financiare, fie datorita intrarii in posesia unei mosteniri sau alte bunuri obtinute cu titlu gratuit. Gemenii nu ar trebui sa faca credite la banca, deoarece ele se vor transpune negativ pe stabilitatea familiei. Acest risc este valabil doar pentru o parte a nativilor, in functie de astrograma personala a fiecaruia.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

In ce priverste sanatatea lucrurile nu sunt tocmai placute. Ca sa se inlature orice neplaceri pe acest segment, Gemenii trebuie sa gaseasca placere si bucurie in ce priveste munca. Deasemenea este important ca sa-si faca singuri bucurii si cadouri personale pe parcursul intregului an.

Cei care studiaza, indiferent ca sunt cursuri profesionale sau studii superioare vor avea rezultate bune si foarte bune.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.