Horoscop Fecioara – 2014

fecioara 2014Nativii din zodia Fecioara, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie anul 2014 aduce costuri mari, fie financiare, fie sentimentale, fie de energie cheltuita pe ceva important in viata lor. Pretul platit va fi mare. Va merita. In functie de astrograma fiecarei Fecioare, va fi vorba fie de implinirea unui ideal, fie de o transformare dorita, in cel mai rau caz e vorba de a tine sub control sau a evita o compromitere. In prima jumatate a anului norocul e de partea lor. In a doua jumatate a anului norocul vine de la Domnul. Credinta va face diferenta.

Anul 2014 este foarte interesant pentru Fecioare. Pe de o parte toti nativii din aceasta zodie si mai cu seama cei care au ascendentul aici, vor mai adauga o cicatrice pe sufletul lor. Nu vor scapa sa nu zica: “Of, Doamne!” Cunoastem abilitatea acestei zodii de a evita sau iesi din situatii critice. Vor avea nevoie de aceasta trasatura. In acest an trebuie sa profite de noroc cand se iveste, nu cand au chef.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Poate previziunile par grele si situatiile cu care se vor confrunta sunt dificile. Astrele, prin voia Domnului le va aduce si mangaiere. Toate Fecioarele care au un vis, un ideal, o dorinta mare neimplinita din ultimii ani, care nu a fost implinita, acum e vremea realizarii ei. Cele care nu au nascut, cele care nu si-au facut o familie, sau cele care vor o casa, cele care isi doreau o functie superioara sau gasirea unui serviciu, in acest an se vor implinii spre surprinderea celorlati. Daca pana acum realizarera acestor doleante tineau de ele, in partea a doua a lui 2014 Domnul se va indura si le va cadorisi.

In planul sanatatii vor avea parte de protectie divina. Daca e cazul unei vizite la medic, sa nu refuze, miracolul divin se manifesta si prin cuceririle stiintei.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.