Horoscop Scorpion – 2014

scorpion 2014Nativii din zodia Scorpion, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie, in anul 2014, renasterea si reinvierea sunt cuvintele pe ordinea de zi. Daca exista cineva care se poate ridica din moarte, din faliment, din prapastiile vietii, din noroi, acela este Scorpionul. Nu am sa spun nimic de rau, deoarece cumpenele din viata lui ii sunt date spre a le depasi.

De un an si ceva incoace, nativii acestei zodii stiu ce vor sa faca, ce vor sa realizeze, au constientizat dificultatile acestor vremuri din viata lor. E timpul sa le rezolve, punand in practica solutiile gandite. Nu au timp de stat. E timpul sa inceapa sa-si implineasca scopurile. Evenimentele anului nu ii vor lasa sa stea. Principiul este urmatorul: “Nu ai nimic de facut? Sa incepem cu un drum la medicul de familie sau cu o interventie medicala de urgenta?” Sa vedeti mobilizare pe urma! Cu asta am spus totul de spre sanatate.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Bani si iubirea in cazul Scorpionilor trebuie incadrate la un singur punct. Ei stiu sa imbine utilul cu placutul. Posibil sa-si gaseasca iubirea datorita obligatiilor profesionale, sa se realizeze profesional datorita unei relatii sentimentale. Castiguri nesperate sunt oricand posibile. Oportunitati cu carul. Si toate au potential de cursa lunga si satisfactie financiara.

In prima parte a anului vor exista mici ezitari. A doua parte a lui 2014 cu siguranta ii va mobiliza. Pana si cei mai “delasatori” Scorpioni vor da raspunsul la intrebarea: “Ce faci cu viata ta?” In luna noiembrie se vor simtii capabili (sau vor fi nevoiti) sa apuce “taurul de coarne”.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.