Horoscop Leu – 2014

leu 2014Nativii din zodia Leu, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie, in prima jumatate a anului 2014 vor avea parte de evenimente karmice. Vor simti ca pierd contactul cu pamantul, ca dispar repere psihice si puncte de ancorare fizice. Tot ce se intampla in viata lor are un caracter fortat si incontrolabil. Viata lor sociala sau privata trece prin transformari necesare si obligatorii. Daca sunt pozitive sau nu? Este in functie de modul lor de actiune din ultimii 12 ani. Acum, astrele reseteaza drumul vietii. Autoritarismul si individualismul sunt dusmanii acestei perioade.

Partea a doua a lui 2014 aduce acea raza de lumina, cuantificabila si controlabila pe care o asteapta. E timpul de a pune la punct, de a construi si de depasii dezordinea creata de rezolvarea datoriilor karmice de pana acum. Se vor reorganiza si vor recupera tot ce isi doresc sau ceea ce li se cuvine. Vor da dovada de istetime.

Din vara incep sa puna la punct proiecte ambitioase in domeniul profesional. Vor avea mult de munca, dar placerea si bucuria resimtita le va insufla vitalitate si forta creatoare. Bani vor fi pe locul doi, un simplu efect colateral.

In planul sanatatii prima jumatate a lui 2014 este mai sensibila. Sa nu neglijeze simptomele aparute. Orice vizita la medic este binevenita. Pe masura ce anul trece, vitalitatea si dragostea de viata expandeaza. In partea a doua a anului sa se fereasca de excese conexe distractiilor.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Despre iubire? O parte a Leilor isi vor gasi jumatatea. O alta parte isi vor canaliza energia in intalniri sentimentale al caror rost va fi doar distractia de moment.

Fiecare Leu va efectua o calatorie in acest an, care ii va schimba optica despre puterea ce salasluieste in el. Pot aparea diverse probleme de acte in ce priveste o mostenire, un contract important ce aducea un venit constant pana acum.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.