Horoscop Balanta – 2014

balanta 2014Nativii din zodia Balanta si mai cu seama persoanele care au ascendentul in aceasta zodie anul 2014 le incarca pana la saturatie domeniul de viata care in astrologie se numeste “eu versus ceilalti”. Provocarea anului? In masura in care vor tine cont de dorintele celorlalti, de modul in care le va face pe plac, intr-o maniera care sa nu le afecteze individualitatea, vor avea parte de multe reusite personale. Se spune ca aceasta zodie stie ce inseamna diplomatia. E timpul ca aceasta caracteristica a lor sa fie utilizata. In caz contrar riscurile sunt mari, din cauza contextelor incordate si potential periculoase.

Dificultatea anului pentru nativii acestei zodii, va veni sub forma unor evenimente care nu au legatura cu actiunile lor directe. Evenimente straine lor, le modifica viata. In functie de astrograma personala, poate fi vorba de moartea cuiva, inbolnavirea, caderea din functie a unui sustinator, plecarea unui colaborator, sfarsitul unei situatii contractuale sau abandonarea de catre cineva a unei pozitii sociale. Acestui tip de evenimente va trebui sa faca fata personale nascute in zodia Balanta. Se vor ivi brusc, fara a putea fi prevazute. Un astfel de eveniment, ale carui urmari vor trebui administrate corect, va inlatura in anul 2014 riscul unor energii astrale negative. Din considerentele mai sus mentionate voi spune in continuare ce sa faca sa fie bine.

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

E indicat ca pe intregul parcurs al anului sanatatea sa fie privita ca un bun de pret.

Din punct de vedere sentimental pentru a inlatura orice neplaceri, sa lupte umar la umar, sa faciliteze orice conditii sunt necesare, sa-si uneasca fortele cu partenerul de viata pentru un scop comun.

Financiar, banii (multi) vor venii in a doua parte a anului. Vor fi conditionati de modul in care vor reusi sa reevalueze noile conditii si sa faca fata schimbarilor de context din lunile aprilie si mai 2014. E vorba de administrarea unor situatii create independent de vointa lor, incognito.

Anul 2014 poate sa fie un an excelent pentru Balante, tine exclusiv de ele.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.