Horoscop energia astrala a zilei, perioada 26 mai – 1 iunie 2014

Horoscop 26 mai 1 iunie 2014Energia astrala a zilei, 26 mai 2014
Incepem saptamana plini de elan si curaj. In ultimele trei zile ne-au trecut prin minte o multime de idei, de concepte noi, de solutii la impasurile acestei perioade. Pentru a le da o forma concreta acestora este nevoie de hotarare. Multi dintre noi se vor opri si abandona pe diverse motive, reale si obiective la prima vedere. Tocmai aici este capcana zilei. Va invinge cel hotarat si ambitios. La orice mic semn ca situatia ne scapa de sub control, ne oprim cateva minute. Vom descoperii resurse, vom clarifica situatii si materializarea planurilor va merge inainte. In plan sentimental, pentru a ne asigura partenerul ca sentimentele noastre sunt la fel de intense ca inainte, este binevenita o atentie, o surpriza sau un cadou usor mai consistent.

Energia astrala a zilei, 27 mai 2014
Ziua de azi va fi tumultuoasa, inflacarata si plina de energie. Astrele ne ofera curajul si indrazneala necesara realizari dorintelor. Fiecare vrea sa faca ceva. In acest context, riscul este de a ne ciocni de altii. Prin ideile exprimate, prin planurile facute, care nu corespund cu cele ale partenerilor sau ale membrilor familiei. Astfel vom depista obstacole. Poate fi o prietenie nociva, o relatie toxica sau pur si simplu un obicei autodistructiv. Dupa identificare, ne redirectionam fortele si pasim inainte. In plan sentimental sunt favorizate relatiile pasagere, unde utilul si placutul se vor imbina armonios. Limita depinde de fiecare caz in parte. Ziua este favorabila financiar prin incasarea de sume restante sau a unora ce pareau pierdute.

Afla ce ti-au rezervat astrele de la nastere:

Energia astrala a zilei, 28 mai 2014
Primele ore ale zilei ne prind debusolati, fara o directie clara. Apele se limpezesc dupa orele 11. Cel putin la prima vedere. Starea de incoerenta in actiuni si atitudine va fi prezenta toata ziua. Ne schimbam usor parerile si ne modelam atitudinea dupa imprejurari. Culmea ironiei este ca tocmai aceasta stare ce poate parea confuza preceda o schimbare importanta in viata noastra. Maine va fi mult mai evidentiata turnura destinului. Astazi este bine sa ne reconsideram cadrul unde ne desfasuram activitatea profesionala, precum si in viata de familie. Vom descoperii noi unghiuri de abordare si chiar o schimbare de optica. sa fim foarte atenti cum comunica azi. Exista riscul de a nu transmite ideile in concordanta cu gandurile sau intentiile noastre.

Energia astrala a zilei, 29 mai 2014
Multe lucruri frumoase ar trebui sa se intample azi. Sunt de viitor si dragi sufletului nostru. Momentele de intimitate ne limpezesc gandurile. Exista un echilibru si se creaza un cadru perfect pentru discutii si planuri. Vom realiza ca lucrurile nu stau nici pe departe atat de rau cum credeam. Multe oportunitati pot fi valorificate. Invitatiile la distractii, calatorii sau clipe frumoase in intimitate trebuie onorate. Cine asteapata bani, ii va primi azi. Identificam resurse pentru a ne implinii ambitiile. Astazi aflam secrete ascunse sau acte pierdute. O zi frumoasa in care e bine sa facem un cadou util intregii familii.

Energia astrala a zilei, 30 mai 2014
Sa ne facem azi planurile de calatorie din viitorul mai mult sau mai putin apropiat. Atat calatorii de placere, cat si profesionale. Financiar se prevad castiguri prin speculatii sau tranzactii comerciale. Orice demers si actiune combinata cu credinta aduce profit. Vitalitatea este in crestere, ne simtim energici si profitam de acest aspect. Ne vom misca precum furnicile, repede si cu tinta precisa. Urmeaza o seara sentimentala petrecuta la lumina lumanarilor si intr-un cadru intim pentru burlaci. Pentru familisti, o iesire la un local mai scump decat cele frecventate de obicei vor fi binevazute si rasplatite de catre astre. Incheiem o saptamana in care cursul vietii noastre merge pe un nou itinerariu. Va fi pe termen lung.

Energia astrala a zilei, 31 mai si 1 iunie 2014
Acest weekend poate lua diverse turnuri. Aspecte neplacute vor apare in cadrul familiilor unde exista deja aceste circumstante. Realizarile personale din ultimele zile, ale unui membru vor accentua starea de iritare. Nu insist pe acest aspect. Secretul traversarii unui weekend acceptabil este adaptare din mers in fata oricaror situatii. In celelate cazuri, unde stabilitatea familiala este prezenta, e timpul calatoriilor. Vor apare tot felul de oferte care mai de care mai tentante. Ideal este sa li se dea curs. Calatoriile pot fi eclipsate sau ignorate doar de cazuri in care vor trebui luate decizii importante legate de bani sau mosteniri. Si in acest caz va fi bine prin prisma valorilor materiale. In materie sentimentala, relatiile fara acte vor face un pas inainte, vor trece la un nou capitol in doi. Va fi bine si de durata, doar in cazul in care relatia are cel putin sapte luni vechime.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.