Horoscop energia astrala a zilei, perioada 2 iunie – 8 iunie 2014

Horoscop perioada 2 iunie - 8 iunie 2014Energia astrala a zilei, 2 iunie 2014
Ziua debuteaza prin cateva situatii imprevizibile legate de bani sau sentimente. Rolul acestora este sa ne scoata din letargie si monotonie. In iubire vom fi nevoiti sa incercam noi abordari. In special dupa amiaza vom gasii modalitati practice de a ne exprima punctul de vedere si a ne promova interesele. Evenimentele acestei zile trebuie tinute minte, deoarece vom revenii din nou asupra lor in urmatoarele doua saptamani. Fie acum vom rezolva prima parte si ulterior vom finaliza, fie vom repeta de doua ori actiunea din aceasta zi. In acest ultim caz, repetarea va avea acelasi rezultat, fie pozitiv, fie negativ. Indiferent de motivatia repetarii, nu vom putea schimba rezultatul initial. Ca sa avem o zi frumoasa e indicat sa acordam atentie aspectului fizic. La fel de benefic este sa ne ocupam de hobby-ul personal.

Energia astrala a zilei, 3 iunie 2014
Astazi ceva sau cineva ne impulsioneaza sa “scoatem” tot ce e mai bun din noi. Vom fi rasfatati si apreciati cu o singura conditie: ispita acestei atitudini sa porneasca dintr-o necesitate, sa fie necesara si utila celorlalti. In caz contrar, doar din dorinta de a iesii in evidenta pentru ca asa ne vrem, va avea un efect opus, respectiv ne vom trezi intr-o situatie hilara, penibila sau umilitoare. In tot ce facerm azi ne folosim de farmec si relatiile pe care le avem. Riscurile asumate azi vor dovedi ca suntem la inaltime. Valabil atat in materie comerciala cat si in cea sentimentala. Un flirt, o iuibire vor fi bine venite pentru cei singuri. Poate fi momentul unor decizii majore ce ne vor influenta pozitiv viata.

Energia astrala a zilei, 4 iunie 2014
Azi putem finaliza tot ce nu am reusit ieri. Azi se implinesc asteptarile de ordin financiar. Primim bani asteptati sau dimpotriva e posibil si un surprlus neasteptat, de genul o prima. Vom cunoaste o persoana fascinanta. La orizont se vede ascensiune. E un timp in care scapam de tensiune ce ne-a marcat in ultimele luni. Mobilizarea si motivatia va face minuni azi. Indiferent de mijloacele pe care le avem la dispozitie, vom constientiza ca nimic nu ne opreste sa ne implinim visele. Toate astea pentru ca suntem incredintati de rezultat. E bine sa luam atitudine in fata sefilor sau aurtoritatilor. Corectitudinea ne va aduce respect si o doza de autoritate. Deasemenea vor fi bine venite orice cheltuieli pentru imaginea proprie.

Solicita o consultatie previzionala personala:

Energia astrala a zilei, 5 iunie 2014
Pe parcursul acestei zile trebuie sa mentinem un echilibru intre aspiratiile proprii si contextul evenimentelor. Va exista un impediment in ceea ce vrem sa realiza. Este legat de ceva neplacut in mediul familial, un eveniment, o obligatie sau necesitatea de a face ceva legat de casa. In functie de destinul din astrograma fiecaruia, prioritatea va fi diferita. Intuitia ne va calauzi spre o decizie inteleapta. Cert este ca vom fi suprasolicitati din doua parti. Constiinciozitatea, meticulozitatea si modestia ne vor face remarcati. Munca suplimentara de azi ne imbunatateste imaginea in colectiv si ne va aduce mai multi bani. Orice problema de sanatate ivita azi se va dovedi nefondata sau in cel mai dificil caz vindecarea se va face nesperat de repede si usor.

Energia astrala a zilei, 6 iunie 2014
Astazi trebuie sa acordam o mare importanta schimbarii sau oricarei posibile alternative ce se iveste. Dam dovada de o creativitate ingenioasa prin care depasim o limitare sau o conditie pusa de cineva. Este amplificata sensibilitatea si intarirea credintei. In iubire suntem romantici si se vede o orientare spre latura spirituala. Financiar sunt posibile castiguri financiare substantiale. Mai important decat numarul lor este atitudinea fata de acesti bani. Obligatiile profesionale trebuie duse la indeplinire. Ne vom implica trup si suflet si vom starni si cateva comentarii invidioase. Ne detasam de ei cu intelegere filosofica. Ideile ingenioase de azi ne vor face sa trecem cu nonsalanta pe langa rauvoitori si sa atragem atentia unor oameni ce ne vor deveni in viitor protectori.

Energia astrala a weekend-ului, 7 si 8 iunie 2014
Week-endul incepe pe o stare psihica de ingrijorare, neliniste si nerabdare. Un amestec de trairi inexplicabile. Indiferent de programul gandit, sigur va interveni ceva care sa ne strice armonia interioara, in cel mai fericit caz vom da dovada de nehotarare si indecizie. Important pentru un week-end reusit, este sa actionam conform primul impuls de moment. Uitam celelate variante, renuntam sa facem supozitii si aprecieri calitative asupra altor idei. Energia astrala a week-end-ului nu ne permite sa oscilam, sa asteptam sau sa gandim la diverse posibilitati. Primul gand este cea mai buna cale sau solutie. E bine sa dam o mare importanta tinutei vestimentare. Trebuie sa facem impresie artistica. Vom reusi astfel sa schimbam radical imaginea pe care alti o au despre noi. Vom relationa cu placere si in viitor vom avea parte de prieteni sau noi asocieri.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.